reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
To nasz wózeczek: *** Lungo TAKO z fotelikiem * GONDOLA NA MISIE *** (2294263448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dokładnie taki fioletowy :-)

Nam zależało na dużej gondoli, a ta ma rozmiary dł. 87cm i szer. 43cm, więc jesteśmy naprawdę zadowoleni :)

Jeśli chodzi o samą wizytę w sklepie Tako, to powiem szczerze, nigdzie chyba takiej obsługi nie spotkałam. Każdy chce w czymś pomóc, zaproponowano nam kawkę, herbatę, ciasteczka, itp. Poza tym są w stanie naprawdę dopasować zestaw z korzyścią dla klienta. My zapomnieliśmy o folii przeciwdeszczowej (ale to na allegro sobie zamówimy), moskitiera wchodzi do każdego zestawu (osobna do gondoli i spacerówki i osobna do nosidełka) i prześliczny zimowy śpiwór, który dostaliśmy w prezencie :-) naprawdę polecam! :-)

Maggic super wózeczek. Sama coraz bardziej zastanawiam się nad wyborem tako ale ja myślałam o juperze. Ale muszę wejść na ich stronę i porównać poszczególne modele. Kurde tylko muszę tego mojego M. przycisnąć żebyśmy ustalili ile możemy wydać to wtedy będę wiedziała za czym się rozglądać. Kurcze tylko gdzie ja ten wózek będę trzymała????? Nie mamy żadnej wózkowni, komórka też się nie nadaje, zresztą nic się już w niej nie zmieści. A w domu też nie mam odpowiedniego kąta wolnego.

Marcia u nas to jest stały element przedpokoju :-p

K8illiby mam z mniejszymi kołami na przodzie, okręcanymi się w koło :-D najbardziej mi się podoba w tym wózku, długa wysuwana rączka, mój mąż zachwycony, bo przy jego 186 cm, to wszędzie się garbił :tak:

Maggic karoca super !! :-D

irisson, mnie się podoba, że gondola jest wysoko, nie trzeba się schylać. Chodzimy po parku a mój mąż, patrzy na wózki i wie, który to "nasz" i się zachwyca na każdym kroku ;)
Zostaniemy przy tym foteliku z zestawu, fajnie się rozkłada, będzie jak taka mini gondola :)

Mam dzis fatalny dzień..więc zaszalałam i zakupiłam wózek taki w kolorze róż...już się nie moge doczekać kiedy przyjdzie...3 w jednym gondola spacerówka..i fotelik...............................na ebay sa te same w uk..ale o ile droższe. [h=1]KOMEKO -- S-LINE -- NOWOŚĆ W PROMOCYJNEJ CENIE (2280192972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..... ........................................................3 IN 1 NEW S-LINE BABY PRAM/ PUSHCHAIR/ STROLLER/ BUGGY/ CAR SEAT- TRAVEL SYSTEM | eBay ........................[/h]

Maggic super wózeczek. Sama coraz bardziej zastanawiam się nad wyborem tako ale ja myślałam o juperze. Ale muszę wejść na ich stronę i porównać poszczególne modele. Kurde tylko muszę tego mojego M. przycisnąć żebyśmy ustalili ile możemy wydać to wtedy będę wiedziała za czym się rozglądać. Kurcze tylko gdzie ja ten wózek będę trzymała????? Nie mamy żadnej wózkowni, komórka też się nie nadaje, zresztą nic się już w niej nie zmieści. A w domu też nie mam odpowiedniego kąta wolnego.

Powiem Ci, że nie wiem jak w innych sklepach, ale w tym sklepie producenta, co byliśmy to Jumper, Laret i jeszcze jakiś model były przecenione -25%. Także naprawdę się opłaca. Nawet na aukcjach producenta na allegro, jumper jest tańszy niż nowe modele.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12216414

Zuziu bardzo ładny wózeczek ;))

Ostatnia edycja:
gratuluje wam zakupionych wozkow:tak::tak:

zuzia jak obrjzysz wozek na zywo to napisz jak wrazenia, bardzo fajna cena i kolory tez piekne:tak:
Ja dalej nie wiem czy mutsy slider czy 4 rider:baffled: a moze ten co zuzia:baffled:

Fajne te Wasze karoce :tak: Gratuluję zakupu i dokonania wyboru. U nas to droga przez mękę. Zazdroszczę zdecydowania. Ja, zdaje się, że do ostatniej chwili będę się wahała...
Póki co obstalowuję X-landera X-run. Te z tegorocznej serii mają pokaźniejsze koszyki na dole. A w zasadzie do tej pory jedynym poważnym minusem tego modelu był dla mnie brak koszyka. Teraz spełnia w zasadzie wszystkie moje oczekiwania względem wózka: można z nim biegać i ładować w warunki ekstremalne, jest lekki, kompaktowo się składa, no i sama firma sprawdzona, materiały dobre, wytrzymałe.
Jedyne "ale", to wątpliwość w tyle głowy, czy aby na pewno dam radę biegać i czy jest faktyczny sens kupowania sportowego bądź co bądź wózka. Może lepiej leciutki malutki miejski, a w trudny teren (góry, pagóry, leśne ostępy) brać małą po prostu w chustę czy nosidło? Eh..."Osiołkowi w żłoby dano" ;-)

reklama
gratuluje wam zakupionych wozkow:tak::tak:

Zuzia jak obrjzysz wozek na zywo to napisz jak wrazenia, bardzo fajna cena i kolory tez piekne:tak:
Ja dalej nie wiem czy mutsy slider czy 4 rider:baffled: A moze ten co zuzia:baffled:

wózek słodziak leciuteńki super się składa....cud miód tani ..niewielki..i piękne kolorki.3 w 1 pageGFDDH.jpg.....a ta obok wózka.to ja ..pulpecik..w codziennym ubranku ..nie stroiłam się do fotek w ciągu 2 dni mam go w domu...polecam NIESTEY ZAKUP WOZKA TO JEDEN Z NAJTRUDNIEJSZYCH WYBORÓW..JA PO PIERWSZE KIEROWAŁAM SIE CENA ..PO DRUGIE..FUNKCJONALNOŚCIĄ CZYLI 3 W 1.......PO ZA TYM PIĘKNY KOLOR..W PORÓWNANIU DO WCZEŚNIEJSZEGO MOJEGO WÓZKA FIRMY DYMEX O WIELE LŻEJSZY..KOSZ MA SPORY.....SAME PLUSY.POLECAM DO PUKI CENA JESZCZE JEGO NIE WZROSŁA..BO JEST W PROMOCJI I ROBIONY TYLKO DLA WYBRANYCH ODBIORCÓW W PL.I ANGLI....buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry