reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
no i hartan :) tam jak wejdziecie w linka z boku jest ten vip tez, dla mnie one troszke sa zbyt masywne, nie moge sobie na to pozwolic bo moj smochod to bedzie terasz cos malego w stylu clio albo polo albo cos tam

Nam jakos przypadl do gustu ale to jeszcze est do rozwazenia. ostatnio jak bylismy w Pl to tez znalezlismy super wozek ale niestety nie zapamietalam nazwy. A jakie wy polecacie firmy?bedziemy niedlugo w PL po wyprawke to moze bysmy sie rozejrzeli tez za wozkami tam. moze doradzicie za jakimi warto sie rozejrzec

ja się cała gotuje w środku, tatuś mojego dziecka napisal mi dziś smsa, że kupił wózek ! - pewnie dlatego ze niedlugo sprawa w sadzie i chcial cos szybko zrobic... ale w kazdym razie prosilam go przeciez by nie robil tego bez mnie, w koncu to ja z tym wózkiem bede chodzic, to chcialam miec cos do powiedzenia. trudno mi sie cieszyc samym faktem ze bede miec w czym wozić małą...bo byle co to ja moglam wziac za darmo od kolezanki mamy. ja nie wiem czy tak trudno bylo powiedziec ile ma funduszy to bym cos sama znalazla za tą cene albo dolozyla gdybym chciala drozszy...
dziś ma mi jeszcze dać znać co to za wózek jak wróci do domu, to sobie obczaje w necie. mam nadzieje, że nie wybrał jakiegoś ohydztwa na dodatek mało praktycznego...

Pewnie jeszcze można w sklepie wymienić, napisz mu może jaki byś chciała w podobnej cenie albo że jak coś to dołożysz troszkę bo ten Ci się nie podoba. Przecież może kupić tańszy używany ale jakiś porządny.

no wozeczek ma 19kg :) ciezki, ale ma pompowane kolka, jest dosc dobrze wyposazony, lepszy na pewno niz jakis po dzieciach uzywany, ale w sadzie i tak mozesz powiedziec ze jak kupowalam to pewnie zrobil to bo sie dowiedzial ze sprawe szykujesz, i kupil ciezki masywny wozek itd.
a nie mozesz go wystawic na sprzedaz na allegro czy gdzies i kupic sobie inny??

on właśnie kupił używany, ale chwalił się że w świetnym stanie. ja nic do używanych nie mam ale obawiam sie że w takim wypadku może być problem z jego zwrotem.. narazie staram sie mu wytlumaczyc dlaczego ten mi kompletnie nie pasuje. może coś jeszcze uda sie zrobic...
moze zrozumie, że mam niezłe argumenty jak chociażby jego waga i uda mu sie go zwrócić. jak nie to pewnie na własną ręke go odsprzedam dalej..

zreszta on to chyba dostał go zwyczajnie za darmo od kogoś. bo jego mama to mnie po prostu zabiła jak jej powiedziałam że wózki używane na allegro od 500zł jakoś można znaleźć takie jakie by mi pasowaly w miare, a ona że to tak drogo i czy bym nie mogla tańszego znaleźć...

Ostatnia edycja:
19kg huhuh, chyba tatuś chce żebyś szybko formę po ciąży złapała :sorry: weź z nimi zagadaj, bo kurcze ala`gondola miękka chyba jest? dla mnie to mało bezpieczne trochę..

reklama
on właśnie kupił używany, ale chwalił się że w świetnym stanie. ja nic do używanych nie mam ale obawiam sie że w takim wypadku może być problem z jego zwrotem.. narazie staram sie mu wytlumaczyc dlaczego ten mi kompletnie nie pasuje. może coś jeszcze uda sie zrobic...
moze zrozumie, że mam niezłe argumenty jak chociażby jego waga i uda mu sie go zwrócić. jak nie to pewnie na własną ręke go odsprzedam dalej..

zreszta on to chyba dostał go zwyczajnie za darmo od kogoś. bo jego mama to mnie po prostu zabiła jak jej powiedziałam że wózki używane na allegro od 500zł jakoś można znaleźć takie jakie by mi pasowaly w miare, a ona że to tak drogo i czy bym nie mogla tańszego znaleźć...
a moze po prostu nie bierz tego wozka, niech sie w trabe pocaluja.. mamusia tez widze jest dobra..

Do góry