reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
Exotic hehe ja tez akurat zaczelam juz tak na powaznie ten temat:tak: I tez szukam wielofunkcyjnego 3 w 1. Patrzylam na tego Quinny w sklepie, ale ja jednak wybralam podobnego ale czterokolowca Untitled Document
to jest jak na razie nr1 dla nas. No i TZ tez probuje mnie przekonac do kupna uzywanego, ale kurcze nie wiem... Na razie wertuje neta w poszukiwaniu tanszych opcji niz w sklepie.

Jeszcze nam w sklepie podszedl Mothercare Spin Pram & Pushchair - Special Edition Black Jacquard : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop tu najbardziej kusi mozliwosc "przerobienia" wersji glebokiej na spacerowke, czyli jeden elemnt jakby odpada. No ale minus i to wieeeeeeeeeeelki to tylko czarny kolor, wiec to raczej nie bierzemy pod rozwage. Ale wozek naprawde godny uwagi.

Czym wy sie kierujecie przy wyborze najlepszej bryczki?

LaRemi ten Oyster swietny i znam same dobre on nim takze mysle ze to dobry moze byc zakup. co do wozkow z mothercare toi wiekszosc jest bardzo ciezkich ale sa solidne. Ja musze miec cos lekkiego bo mam 60 schodow zanim wejde do domu a jeszcze mieszkam na gorce takze makabra naprawde ;) Wczoraj juz kupilismy fotelik maxi cosi sliczny i licze ze wygram te aukcje moge dac do 180 za niego ;)

no ja po niewypale pierwszym wozku kierowalam sie tylko i wylacznie waga i przede wszystkim duzymi,pompowanymi kolami...to byly dla mnie naajwazniejsze dwie rzeczy, reszta zeszla na drugi plan :)

No ja dla Remika zakupilam wozek w PL bo byl tanszy, ale okazal sie totalnym niewypalem. I teraz wlasnie przede wszystkim patrze, zeby byl lekki, nie mial wielkich pompowanych kol jeszcze na dodatek ze szprychami:szok: no i przednie koniecznie skretne. Poki co wlasnie Oyster spelnia moje oczekiwania, musze tylko powertowac w necie za jakimis moze promocjami, a jak nie to moge zaplacic w kilku ratach, choc do sierpnia jeszcze troche zostalo wiec powinno sie uzbierac, bo w zasadzie tylko wozek z tych drogich sprzetow jest mi potrzebny. W ostatecznosci moge kupic uzywany w dobrym stanie. Zobaczymy, w kazdym razie zostaje przy tym wozie:tak:

No gratulacje Exotic, ale Ci sie udalo za taka cene,fajnie. Ja patrzylam z tym moim oysterem i godne uwagi aukcje zaczynaja sie od f180-200.Do tego najblizszy 115 mil od nas do odbioru wlasnego. No ale jeszcze troche czasu mam,moze sie cis pozniej trafi. A nie znasz jakichs stron z wozkami, coby mozna jakies promocje wyhaczyc?

No gratulacje Exotic, ale Ci sie udalo za taka cene,fajnie. Ja patrzylam z tym moim oysterem i godne uwagi aukcje zaczynaja sie od f180-200.Do tego najblizszy 115 mil od nas do odbioru wlasnego. No ale jeszcze troche czasu mam,moze sie cis pozniej trafi. A nie znasz jakichs stron z wozkami, coby mozna jakies promocje wyhaczyc?

Niestety nie znam skarbie takich z samymi wozkami ale np szukaj na gumtree.com w swojej zakladce Newcastle, mozesz tez sporobowac na ADFriday u nas to jest taka lokalna gazeta i w wiekszosci angli tez mysle ze u Ciebie tez jest ale musisz sprawdzic wyglada strona podobnie do gumtree, no i oprocz tego zostaje tylko ebay mysle ;)

Dziewczyny, a ja chcialam Was spytac jak przypina sie fotelik samochodowy - czy wystarczy przypiecie pasami w sanochodzie czy konieczna jest jakas specjalna baza?

reklama
malinka to zależy od fotelika. Są modele, które kupuje się z bazą a są takie, które przypina się pasami. Te z bazą są bezpieczniejsze ale znacznie droższe ale za to wygodniej się zapina fotelik.

Do góry