reklama
LeRemi
Fanka BB :)
Ja dla Remika mialam ten pierwszy fotelik bez bazy i dobrze przypiety pasami trzymal sie solidnie. Teraz planuje kupic z baza bo jest w zestawie,ale myslalam ze to glownie po to, zeby tez ustawic fotelik przodem do kierunku jazdy a nie tylko tylem.To jednak zle se to wymyslilam?
A czy macie dziewczyny zdanie w kwestii koloru ramy do wozka? Bo do tego co se upatrzylam sa dwie, srebrna lub czarna. Bardziej podoba mi sie czarna, ale czy jest ona praktyczna? Bo na srebrnej nie bedzie tak widac ewentualnych zarysowan, a na czarnej? Jak myslicie,a moze to sie tak latwo nie rysuje? Macie jakies doswiadczenie z tym?
A czy macie dziewczyny zdanie w kwestii koloru ramy do wozka? Bo do tego co se upatrzylam sa dwie, srebrna lub czarna. Bardziej podoba mi sie czarna, ale czy jest ona praktyczna? Bo na srebrnej nie bedzie tak widac ewentualnych zarysowan, a na czarnej? Jak myslicie,a moze to sie tak latwo nie rysuje? Macie jakies doswiadczenie z tym?
natasszzka87
Ja też miałam fotelik bez bazy, przypięty był na pasy- stabilny nic sie nie luzowało, przesuwało. Teraz jaki kupie jeszcze nie wiem szczerze mówiąc.
LaRemi ja w obu wózkach (głęboki, potem typowa spacerówka) miałam srebrny stelaż i fakt zarysowań nie widac tak bardzo trzeba się przyjzeć.
LaRemi ja w obu wózkach (głęboki, potem typowa spacerówka) miałam srebrny stelaż i fakt zarysowań nie widac tak bardzo trzeba się przyjzeć.
bejbi
na wózku Agatki miała 3 w 1 chicco pojawiły się cieniutkie zarysowania, ramy były granatowe, ale my to jeździliśmy z nią po chaszczach leśnych, a że na małych kółkach i obracanych z przodu bez możliwości blokady, to mzą się nieźle wkurzał, za każdym razem mówiliśmy, że jesteśmy z nią ostatni raz w lesie, ale mieszkamy przy lesie, więc spacerki na łonie natury nieuniknione:-)
Wasze wózki wszystkie piękne, nowoczesne, podobał mi się el-jot carmen, joggery ultra runner (jak będę wybierała spacerówkę to wezmę ten wózek pod uwagę), mutsy urban rider bardzo zręczny i rzetelna strona, bo tyle zdjęć wpakowała i cena warta sprzętu, jednak najbardziej uniwersalne pod względem kasy i jak dla mnie sprawdzalności są klasyczne wózki jak roan marita czy hebart classic; jednak my już zakupiliśmy pare miesięcy wózek chicco głęboki w kolorze granatowym z gąskami, kurkami dla "małej pastereczki", ale jak bym miała kase to na bank kupiłabym mutsy (pomarzyć chociaż mogę)
Wasze wózki wszystkie piękne, nowoczesne, podobał mi się el-jot carmen, joggery ultra runner (jak będę wybierała spacerówkę to wezmę ten wózek pod uwagę), mutsy urban rider bardzo zręczny i rzetelna strona, bo tyle zdjęć wpakowała i cena warta sprzętu, jednak najbardziej uniwersalne pod względem kasy i jak dla mnie sprawdzalności są klasyczne wózki jak roan marita czy hebart classic; jednak my już zakupiliśmy pare miesięcy wózek chicco głęboki w kolorze granatowym z gąskami, kurkami dla "małej pastereczki", ale jak bym miała kase to na bank kupiłabym mutsy (pomarzyć chociaż mogę)
My dzisiaj sobie wymyśliliśmy, że pojedziemy do sklepu producenta Tako obejrzeć wszystkie modele wózków z bliska ;-) zabraliśmy ze sobą mojego tatę, żeby sam popatrzył i ocenił, bo to w końcu rodzice fundują nam wózeczek. Jechaliśmy z zamiarem obejrzenia, a wyjechaliśmy z wózkiem w bagażniku :-):-):-) to Ci dopiero radocha jest taki jaki chciałam, w kolorze takim jaki sobie upatrzyłam, nawet powiedziałabym, że w gratisie dostaliśmy zimowy śpiworek, który pasuje zarówno do gondoli, spacerówki, fotelika i sanek ;-) zakup jak najbardziej udany, teraz już tylko czekamy na naszą Królewnę
Ostatnia edycja:
natasszzka87
Magic to grtaulujemy zakupu- widzę, że coraz więcej dziewczyn kupuje już wózek. Pochwal się jaki dokładnie kupiłaś;-)
reklama
natasszzka87
Kochana sprawdz odrazu prosze jak duży jest po złożeniu i jak wchodzi do bagażnika- (czy wejdzie do mojego, wiesz jaki mam) Bo mimo, ze ta Loola jestem prawie zdecydowana to Musty dalej za mną chodzi
Podziel się: