reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

Zuzia piekny kolor ,niestety mój maz nie chce rózu:no::-( Gratuluje!! a powiedz mi czy jest zwrotny i sie dobrze jedna reka prowadzi?

to teraz musze sie zastanowic....:baffled::tak:

reklama
Dziewczyny przede mna juz lada dzien wybor wozka.
Chcialam kupic uzywany ale niestety te co ogladam nie podobaja mi sie. Ostatnio znalazlam na stronie wozek ktory mi sie podoba, nowy oto podaje linka: NEW BLACK MAMAKIDDIES BABY TRAVEL SYSTEM BABY STROLLER CARRYCOT PUSH CHAIR (0609224374876) | eBay
Prosze was doradzcie mi . Nie znam sie na wozkach, kolezanka mi mowila ze trzeba uwazac zeby wozek nie byl za maly dla dzieciatka( chodzi o gondole)
Prosze Was napiszcie co sadzicie.
Z gory dziekuje!

u nas decyzja zapadla po obejrzeniou wozka w sklepie :)
Buy your Recaro Babyzen Trio Travel System - White & Silver/Cherry reviews from Kiddicare Travel Systems | Online baby shop | Nursery Equipment
pozostaje tylko poszukac mniejszej ceny, promocji, wyprzedazy czy czegokolwiek, dodatkowo musimy (chcemy)dokupic baze isofix to ok.60f
nasz typ RECARO BABYZEN :)
sklada sie na maly wozek, wygodny w jezdzie, w prowadzeniu, system zamkow z boku, nie bede kupowala lozeczka turystycznego poniewaz gondola posluzy nam do spania jak bedziemy w PL w grudniu, zreszta nawet gondola sie sklada na placek :) caly wozek dokladnie ogladalismy, dziubalismy itd. w planie mam zakup tylko tego wozka, juz zadnej spacerowki kupowac nie bedziemy, w planie tez byl fotelik RECARO dla dziecka, tak wiec nie ma co sie rozwodzic, teraz tylko kwestia czy chcemy biala czy czrna rame i jaki kolor nakladek, na razie wersja przyjeta ze wozek ma miec biala rame i nakladki czerwone, reszta wozka jest czarna

-Aia- ja mam x-landera x-run, ale o wiele starszy model bo gdzies z 2008-2009 i wlasnie ten minus-koszyk i chyba to jedyny minus. jak mieszkalam w pl to czesto po lasach jezdzilismy, na wakacjach po piachu, zime tez wozek zaliczyl, niejedno bloto, gorke itd, jak dla mnie rewelka, sprawdza sie na kazdym terenie :) jesli tegoroczny model ma wiekszy koszyk to bym sie chyba nie zastanawiala :)

k8libby Mutsy maja swój styl boski- zmieścił się do bagażnika?:)

kruszki super, że jesteście już zdecydowani na konkretny model. Chyba widziałam ten wózek ostatnio na osiedlu, on ma taką kulkę z przodu- skojarzył mi się, że tam ma kompas:-D:-D

A my dalej myslimy nad wózekiem- czy Loola bo mała i się zmieści wszędzie czy jakiś głęboki a potem spacerówka. coś czuje, że kupimy jak urodze.:szok:

Kruszki świetny ten wózek !! :-D ale cena... :szok:

K8libby mój tak samo cały czas gada, że wózek super, zwłaszcza, że my mamy z "darów rodzinnych", a jak gondola, głęboka? ja planuje w lipcu dokupić :tak:

Nataszka, mieścił się bez kół :) ale ja mam mini bagażnik :)
irisson, ciężko powiedzieć, jak dla mnie to ona jest w sam raz :) Koleżanka która rodziła rok temu w sierpniu, twierdzi, że gondolka jest mała i dla jej dziewczynki nie wystarczyła do końca zimy, bo mała się zwyczajnie nie mieściła już pod koniec i musiała się na spacerówkę przesiadać.

ten maly kompasik to swiatelko ledowe :D nie wiem czy bede chodzila i swiecila, ale chyba wieczorem to bezpieczniejsze, bede jezdzila na awaryjnych :D
ogladalam mutsy, xlandery,bugaboo,rodzime polskie,no wybory jest masakra
polecono mi wozek robiony na zamowienie hartan vip, robia rozne modele ale firma nazywa sie hartan,jakas niemiecka rodzinna firma, ale dla mnie zbyt masywne, po prostu nie w moim guscie, mozna sobie tam wszystko omowic i zrobia tak jak chcesz, odjac dodac itd.
to tak tak jakby ktos byl zainteresowany i szukal :)

reklama
ja myślałam że to jakiś "obrotownik" że można jakoś przekładać wózek czy coś :-D ale serio Kruszki no zazdrościć cacka :tak:

K8libby hmm no zobaczymy jak kupie, może pojedziemy do jakiegoś sklepu zobaczyć gondolę, ale ja podejrzewam, że urodzę w granicach 3kg, no i na usg krótkie girki mi wychodzą:laugh2:

Do góry