reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

nataszka nie pomyslalam zeby fotki porobic;/ jak tylko maz go rozlozyl to od razu wrzucilam pokrowce do pralki na krotkie plukanie bo wozek lezal w garazu od zeszlego maja,czyli prawie rok i mial taki lekko zakurzony zapach,mimo ze zamkniety byl w pudle.
zrobilam tylko kilka fotek juz bez nakladek. meza zamazalam bo nie wiem czy zyczylby sobie publicznego wystapienia na forum ;) IMG_9317.jpgbugaboo popr.jpg

jak tylko go zlozymy ponownie to wkleje cos :tak:

reklama
podejrzany coś ten Twój mąż:-) taki czarny:-D

podjełam decyzje ze jednak kupie wózek a swój stary egzemplarz oddam do komisu, licze na jakies 200zł za niego. Własciwie to musze miec 2 wózki, pojedynczy i bliźniaczy. Bo przecież juz od czerwca będę mieć kolejne dziecko do opieki i raczej od wrzesnia juz zaczne z nimi razem jeździć na spacery, fajne są te wózeczki bliźniacze ze np może być gondola a obok siedzisko, chłopczyk będzie miał we wrzesniu 11miesiący moje miesiąc;-) codziennie będę musiała wychodzić po kolejne dziecko które mam od 7miesięcy do szkoły na drugi koniec osiedla
coś w tym stylu mysle Wozek dla Blizniakow Implast spider (2257819264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to będzie taka moja inwestycja:-)

tak sobie teraz pomyslałam ze np mogłabym miec tylko stelaż do pojedynczego wózka ja w tym jest i gondola i spacerówka i fotelik....mam o czym mmyśleć

hahhaah ale mnie rozbawilyscie dziewczyny ;))) zeby moj malzonek wiedzial ze sobie tak tu o nim rozprawiamy ;)

sempe-dobry pomysl. Gdybym byla w twojej sytuacji zrobilabym to samo

sempe, fajne rozwiązanie taki wózek, ale nie kupuj tego egzemplarza, bo spawanie aluminium jest bardzo drogie i naprawa będzie kosztowała majątek. Nie każdy to robi i efekt będzie fatalny ;)

reklama
dziewczyny nie wiem czy juz temat x-landera x-run sie przetoczyl przez watek, ale jesli nieym s to ja bym chciala polecic z czystym sumieniem. z tym, ze ja durna dopiero jak maly mial rok zdecydowalam sie zainwestowac w cos lepszego, a przez rok meczylam sie z adbor vivaro, ciezkie bydle jak nie wiem, traaagedia-nie polecam! ale niska cena kusila...blad. teraz jestem w drugiej ciazy, wozek mam po Filipie, teraz tylko dokupie gondole i nic wiecej mi nie trzeba. wozek wjedzie wszedzie, na wszystko. jest lekki, maly po zlozeniu, wszystkie kola odpinane.duze stabilne kola. idealny na spacery po miescie i po lesie. ja zaluje do dzisiaj, ze odrazu sie nie zdecydowalismy na niego :/ chyba jedyny minus to mala siatka na zakupy, ale mozna przewiesic co nie co na raczce do prowadzenia, albo wcisnac do plecaczka od wozka. jakbyscie mialy jakies pytania to z przyjemnoscia odpowiem :)

Do góry