reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

mala.di dobrze doczytałaś- to wózek typu 2 w 1- glęboki + spacerówka. Wózeczek wygląda bardzo ładnie i solidnie :)
malinka ja raczej kupię wózek navington cadet. Wiem tyle, że to wózek lekki, bardzo zwrotny i składa się rewelacyjnie. Sprzedawca w jednym ze sklepów polecił mi go jako najlepszy wózek w tej klasie, mimo, że mógł mi próbować wcisnać coś droższego.

reklama
Exotic, to wielofunkcyjny na zdjeciu akurat tu pokazali go tylko w wersji głębokiej że tak powiem :-p ale na dole można doczytac że to wózek wielofunkcyjny i co wchodzi w skład zestawu, czyli gondola, spacerówka, stelaż, torba na drobiazgi, dwa pokrowce na nózki i budka.

chyba. chociaz nie wiem, moze to ja coś źle zrozumialam...

mozliwe masz racje ale nie ma skretnych kol i u mnie odpada mimo ze ladny ;)

Szukam wózka glębokiego + fotelika z adapterami, rzadkie połączenie, macie coś do polecenia??

k8libby, w/g USG też mam 18 tydzień i drugi dzień:)

Ten fotelik tez można na bazę mocować, więc też zwiększa to bezpieczeństwo. Zastanawiam się jednak i tak nad kupnem typowego fotelika do auta, a ten będę używała jako taka malutką gondolkę a potem malutką spacerówkę :)

Ja bym się na twoim miejscu wstrzymała z zakupem kolejnego fotelika na teraz w tejk pozycji to ci dzieciaczek najwyżej pół roczku posiedzi więc na zimę będziesz musiała kupić i tak większy.

Nie pomyślałam o tym :p
Ale chodzi Ci, że na płasko nie wytrzyma? bo w nim sie reguluje oparcie w 3 pozycja, na siedząco i pół siedząco też.

reklama
Ja kompletnie zielona w temacie, wiec musze spytać, po co skrętne koła? Tzn czym się różnią? Lepiej sie prowadzi? bo chyba jakoś tam skręcać sie da każdym wózkiem :-p nie czaje kompletnie tych wszystkich szczegółów na które pewnie powinnam zwrócić uwage..

K8libby gratuluje zakupu;)

Do góry