reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

Ja właśnie nie mam zielonego pojęcia czego mam oczekiwać od wózka, na co zwracac uwage, ale poczytam sobie Was to może się dowiem:-p

wczoraj widzialam kobiete z tym wózkiem, ZESTAW BABY MERC Q7-X Exclusive 3w1 + FOTELIK - Sklep Babymerc i mi się w sumie spodobał. może tylko inny kolor bym wybrała. Pewnie jednak warto wydać więcej, ale narazie to nie mam pojęcia jakie bede miec na to fundusze... moja koleżanka ma jakiś wózek peg perego i w sumie jest wygodny, fajny, ładny...no ale zobaczymy, czy bedzie mnie stać na coś takiego

reklama
Mala Di bardzo podoba mi sei ten baby merc sama zaczelam sie na nim zastanawiac tylko wydaje mi sie troche ciezki a ja mam tyle schodow do pokonania przed domem bo az 50 i mysle jak bede tachac to ale z tego co ogladam to wiekszosc wozkow jest powyzej 10 kilo :(

czy ktos z Was mial tego baby merca? moze cos o nim powiedziec?

Exotic, no na żywo to wyglądał dość potężnie. Mi tez by sie przydał jakiś piórkowy wózek, ale czy taki może być porządny? Przyłaczam się do pytania czy ktoś coś wie wiecej o tym wózku

Ja to się chyba wrzodów nabawię zanim wybiorę i kupię wózek :eek:. Też jestem jak na razie zainteresowana jednym z modeli Baby Merc. Dopiero w przyszłym tygodniu lub na początku kwietnia wybiorę się do sklepu, gdzie mają Baby Merc i pokulam go sobie osobiście.

a ja jestem załamana, bo na allegro znalazłam swój ideał... a nie chcę jeszcze kupować, bo to za wcześnie... a potem może już takiego nie być :(

reklama
DZiewczyny czytalam o tym modelu baby merca i na 100 zlych opini jest moze z 5 dobrych ;/ zazwyczaj odpadaja kolo, trzeszczy stelaz i jest bardzo ciezki, troche sei zalamalam bo on ma z wygladu wszytko to czego szukam nawet schowek na dole na zakupy jest spory ehhhh wiec chyba odpada...

Do góry