reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

A co do mojego navingtona to niestety muszę zapomnieć o allegro...Ludzie wystawiają używane wózki za 1000-1200zł i to 2 elementy(rzadko kto wystawia komplet) a nowy komplet kosztuje 1700zł przez sklepy internetowe...także nie ma co..kupuję nowy i przestaje już polować bo mi się nie chce...

reklama
Dziewczyny a słyszałyście może coś o wózkach Kaps3 NeoX3. Ostatnio oglądaliśmy i wyglądał fajnie, ale po tych opiniach o BabyMerc...

mala.di, babka jest w Zabrzu i nie chce wysłać...

RatinaZ, masz rację, jeśli różnica faktycznie jest niewielka, nie ma co używki kupować, bo można się naciąć, a tak 2 lata gwarancji i święty spokój.

Ja również rozglądam się za wózkami... Niedawno w sklepie oglądałam Tako Captivę. Prowadzi się super, skrętność przednich kół sprawia, że wózek "płynie". Jednak hmm.. ma swoją wagę i wyadawało mi się, że gondola nie jest zbyt duża. Później sprawdziłam opis i szerokość gondoli wynosi 35 cm. Rozglądam się za wózkiem, który tą gondolkę jednak będzie miał trochę większą i Dzidzia pojeździ w niej dłużej.

Na razie wpadły mi w oko dwa wózeczki:

Tako Lungo:
*** Lungo TAKO z fotelikiem * GONDOLA NA MISIE *** (2159696041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Implast Bolder:
Implast Bolder ECOLINE SD wózek+fotel+torba+10XGr (2189718307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi wózkami, bądź jakaś znajoma miała któryś z nich?

Maggic oba wózki są bardzo dobre! Wśród znajomych pojawiły się oba i oba są super. Implast jest piękny i na żywo prezentuje się bombowo, ma super kolory!

reklama
Exotic, to wielofunkcyjny na zdjeciu akurat tu pokazali go tylko w wersji głębokiej że tak powiem :-p ale na dole można doczytac że to wózek wielofunkcyjny i co wchodzi w skład zestawu, czyli gondola, spacerówka, stelaż, torba na drobiazgi, dwa pokrowce na nózki i budka.

chyba. chociaz nie wiem, moze to ja coś źle zrozumialam...

Do góry