mala.di, kakakarolina ma trochę racji. Jest tańszy, bo jest na pewno trochę gorszy. Aczkolwiek zdarza się i tak, że coś jest tańsze, mimo że nie jest wcale tak strasznie złe. Dlaczego? Bo po prostu nie jest markowe. Niestety najczęściej za ceną idzie prawie zawsze jakość, wytrzymałość, nowoczesność. Nie stawiałabym może od razu na szkodliwe materiał, ale na pewno jego wytrzymałość i dbałość producenta o detale nie ma się co równać z droższymi markowymi wózkami. Patrząc na wózek, który wskazałaś - wygląda mi dość mało nowocześnie i mało solidnie. Nie twierdzę, że taki faktycznie jest... Przede wszystkim nie możesz porównywać jego ceny do cen wózków już tutaj gdzieniegdzie pokazywanych. To jest sama gondolka. Nie ma spacerówki, nie ma na przykład zmienianej na dwie strony rączki, skrętnych kółek i innych dodatkowych funkcji - stąd też i niższa jego cena. Nie wiem, czy tylko przykładowo pokazałaś ten wózeczek, czy myślisz o jego kupnie... Mnie wydaje się, że nie ma co kupować samej gondoli. Chwilę pojeździsz i zaraz będzie potrzebna spacerówka.
Ja niestety do bogaczy nie należę, w totka też ostatnio nie wygrałam, na docenienie mnie przez firmę w której pracuję się nie zanosi
, więc też będę wybierała spośród tańszych wózków. Nie czuję się z tym gorzej, mój Bąbel tym bardziej nie będzie się wstydził, że nie pojeździ wózkiem za 3000,00zł (chociaż strasznie mi się podobają
). Nie mam już też ochoty wyszukiwać aukcji używanych wózków z mojej okolicy, jeździć i sprawdzać ich stan. Zdecydowałam się na wózek, tańszy, polski, ale nowy:
http://www.babymerc.pl - mają kilka modeli. Ale gdybyś znalazła jakiś inny niedrogi, mało popularny i ciekawy zestaw 2 w 1 to daj znać :-).