reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

karola82 ten wozek jest stworzony n aplaze ;) obejzyj filmik w calosci ten ktory kruszki zamiescila. zreszta nie ma terenu po ktorym nie przejedzie ;) male kola musza tam byc, po to jest rama przekladana zeby kola sobie ustawiac na przod lub tyl,w zaleznosci gdzie jestes,w jakim terenie. a wygladac to on nie musi wogole, przeciez to nie o to chodzi;) wygladac i tak pieknie bedzie twoj dzidzius i to on wzrok bedzie przyciagal,nie wozek.

kruszki,idz do sklepu i go wyprobuj. zrob to jednym palcem, bo tak wlasnie sie prowadzi ;))

reklama
A mnie jakoś ten wózek nie przekonuje. Mało urodziwy i cena zabujcza, może to dlatego, że od początku na Mutsy się napaliłam. Pewnie tamten byłby lepszym rozwiązaniem, ale mnie nie stać. Kupię używkę Mutsy i nowy fotelik z bazą.

A to nie wiedzialm ,ze dobrze sie nim po plazy jezdzi:sorry2::szok: Musze sie mu przyjzec dokladniej ,chodz i tak wizualnie nie zbyt:baffled: W hol jest baaaardzo popularny tak jak mutsy iQuinny:tak:

Jukix fajne te wózki ,takie ksztakty sie mi podobaja:tak:
Ja musze sie wybrac do sklepu i poogladac i sprawdzic ,dla mnie wazne zeby jedna reka sie latwo prowadzilo i po plazy jezdzilo dobrze:tak:

Malinkaizi - ja tam bym się nie przejmowała kolorem wózka, tym bardziej że już go masz.
Nasza Ola jeździła w niebieskim wózku i nawet przez myśl mi nie przeszło że kolor nie taki. https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=31534&d=1173955881
Z resztą dopiero w dzień porodu okazało się, że mamy córę a nie drugiego syna :-p
Pewnie jakby mnie finansowo stać było na kolejny to bym kupiła, bo nie był taki jak powinien, ale był!!

a Natalka ciągle chodzi ubrana jak chłopak, nawet tata się śmieje, że znowu pięknie mu synka wyszykowałam do żłobka :-D a mi jakos samo tak wychodzi :-)

a w sumie moja mala to miala niebieski wozek, kupilam go jak miala juz miesiac, na poczatku jezdzilam takim starym, bo nie mialam pieniazkow dosc na ten wymarzony :)

Ja sie zdecydowalam kupic wozek Baby Merc Q7 :tak:;-)

baby_merc_q7_2.jpg

reklama
O! Nie tylko ja dojrzałam Baby Merc :-). Amna, to chyba model Q7X? Wersja Q7 Classic jest wzruszająca
biggrin.gif
. Ja stawiam na trochę mniej wypasiony i tańszy model - Solar. Miałam kilka punktów, których szukałam w wózkach i chyba ten najbardziej mi się wpasował biorąc pod uwagę ograniczone fundusze, które możemy przeznaczyć na wózek. Po pierwsze - pompowane, duże kółka. Żadnych maleństw z przodu, żadnych piankowców. Już sobie wyobrażam brnięcie w śniegu lub w terenie z takimi małymi kółeczkami jak w tych modnych obecnie wózkach... Raczej skończyłoby się na ciągnięciu wózka niż jego pchaniu ;-). Po drugie - cztery kółka. Mamy, które kupują obecnie modne Joggery chyba same nie wiedzą do czego te wózki zostały stworzone... Po trzecie - musi być zestaw 3 w 1. I wiem wiem, ponoć foteliki samochodowe z takich zestawów są gorsze... Gdyby nie dawały bezpieczeństwa myślę, że nie byłyby sprzedawane. I tak najważniejsze jest to, czy fotelik pasuje do siedzenia samochodu. Nawet najdroższy i najbardziej wypasiony fotelik akurat do mojego samochodu może zwyczajnie nie pasować i nie siedzieć sztywno. Po czwarte - tak mi się wymarzyło, żeby jednak czasem pobujać moje Maleństwo ;-), a jednak większość nowych wózków ma sztywne mocowania. A Solaris paseczki. Będzie bujanko :-D. I jeszcze kilka innych - wysoko umieszczony kosz na zakupy (wzruszają mnie markowe wózki szurający "brzuchem" po ziemi), przekładana rączka (jak wieje - chronię Maleństwo zakładając rączkę z przodu, jak piękna pogoda - niech podziwia świat z rączką z tyłu) i takie tam drobiazgi. Poza tym Baby Merce mają maaaasę kolorów do wyboru - to jest genialne. I ich wygląd wpada w mój gust. Być może nie będą tak wytrzymałe jak te droższe, ale myślę, że damy radę. Samochodu też nie mam najdroższego a jeździ i genialnie nam służy nasz kombiaczek. Myślę, że i Baby Merc da radę :). Mam tylko problem ze znalezieniem go w Krakowie fizycznie. Wiadomo, kupię pewnie przez Internet, ale chciałabym go najpierw wypróbować. Chciałabym przymierzyć fotelik do samochodu... Muszę się chyba zwrócić do producenta gdzie można tego ich cuda dotknąć. Bo na stronie internetowej niestety zero informacji.

Ostatnia edycja:
Do góry