reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

to nie jest styl starego wozka tylko to jest stary wozek, to sa zabytki, wiekszosc ktore ogladam sa z lat 50' 60', sa odrestaurowane, przepiekne, no ale niestety ogromne.. kilka lat temu kiedy zaczelismy rozmowy o drugim dziecku maz napomknal ze Mu sie podobaja, poczatkowo podchodzilam sceptycznie, ale potem, przyjrzalam sie i odkrylam w nich wiele plusow
nie prawda jest ze nie sa na polskie realia, te duze kola, pompowane w wiekszosci, przewaznie na paskach, dziecko ma duzo miejsca, wiele z nich nie ma tylko gondoli, ale mozna skladac tez jako spacerowke, mi sie podoba ich styl, poza tym to juz nie chodzi o to czy ktos kupi czy nie, posiadacze tych wozkow sa w klubach, zrzeszeniach, spotykaja sie teskniac za tamtymi czasami, uwielbiaja tego rodzaju wozki :)
patrze, ogladam te wszystkie nowe wozki, zaczynaja przypominac pajaki :) heh wszystkie sa praktyczne, bo chodzi o praktyke, ale chyba jestem starej daty :) pewnie i tak skonczy sie na jakims http://www.bugaboo.com/home

p.s. no decyzja podjeta, nie znajde bardziej przydatnego dla nas wozka, szukalam..

Ostatnia edycja:
reklama
Takie info dla mam, które myślą nad wózkiem BebeComfort na Mydeal.pl jest kupon, gdzie można wózek o 1000zł taniej kupić - może akurat ktoś skorzysta:))

kruszki oglądałam bugaboo, jest genialny, idealny ale cena (nie moje realia niestety).

noooo nareszcie kruszki sie zdecydowala ;))) chyba tylko my dwie zdecydowalysmy sie na bugaboo ;) jak zmaiescilam linki na jednej z pierwszych stron tego watku mialam nadzieje ze odzew bedzie wiekszy.. wiem,piekny jest na swoj sposob ale nie ma na niego 'bata' ;))

ps kruszki wiedzialas ze siedzisko projektowali lekarze ortopedzi ?

ja kupilam czarno zolty na lato, na jesien mam komplet pomaranczowy a na zime musze dokupic granat ;)

ja jestem fanka pompowanych kol wwozkach pierwszych..mam peg perego pliko 3 z malymi kolkami piankowymi i prowadzi mi sie tragicznie- wielofunkcyjny mialam nurse dakar normalnie plynal po chodniku:-) no ale ja mam winde i moglam sobie na kg pozwolic , choc wazy "tylko 9"kg.

z gondoli dzieciaczki szybko wyrastaja wiec patrzec trzeba na spacerowke bo ona dluzej posluzy

noooo nareszcie kruszki sie zdecydowala ;))) chyba tylko my dwie zdecydowalysmy sie na bugaboo ;) jak zmaiescilam linki na jednej z pierwszych stron tego watku mialam nadzieje ze odzew bedzie wiekszy.. wiem,piekny jest na swoj sposob ale nie ma na niego 'bata' ;))

ps kruszki wiedzialas ze siedzisko projektowali lekarze ortopedzi ?

ja kupilam czarno zolty na lato, na jesien mam komplet pomaranczowy a na zime musze dokupic granat ;)
kochana tylko ja tak mysle nie wiecej niz 600f ale nie wiem czy to mozliwe, bede kombinowala, w pl sie nie oplaca raczej kupowac, ale sprawdze, boje sie ze cenowo sie nie zmieszcze, a nie chce, nie moge wiecej poswiecic na ten szczytny cel ;) fakt ze odpadnie fotelik, docelowo bedziemy kupowali recaro, ale to jak wyrosnie z tego, wozek mozna zawsze sprzedac
ile wyszedl Twoj?? jak kupowalas? ile kosztuja Ciebie te komplety? tak srednio

Dla mojego dzieciaczka też już pojazd czeka po Nicoli powiedziałam,że niech się wali i pali nie zmienię wózka mam nadzieję,że jak będzie syn nie pogniewa się;
1633397166.jpg

reklama
Do góry