reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

to nie jest styl starego wozka tylko to jest stary wozek, to sa zabytki, wiekszosc ktore ogladam sa z lat 50' 60', sa odrestaurowane, przepiekne, no ale niestety ogromne.. kilka lat temu kiedy zaczelismy rozmowy o drugim dziecku maz napomknal ze Mu sie podobaja, poczatkowo podchodzilam sceptycznie, ale potem, przyjrzalam sie i odkrylam w nich wiele plusow
nie prawda jest ze nie sa na polskie realia, te duze kola, pompowane w wiekszosci, przewaznie na paskach, dziecko ma duzo miejsca, wiele z nich nie ma tylko gondoli, ale mozna skladac tez jako spacerowke, mi sie podoba ich styl, poza tym to juz nie chodzi o to czy ktos kupi czy nie, posiadacze tych wozkow sa w klubach, zrzeszeniach, spotykaja sie teskniac za tamtymi czasami, uwielbiaja tego rodzaju wozki :)
patrze, ogladam te wszystkie nowe wozki, zaczynaja przypominac pajaki :) heh wszystkie sa praktyczne, bo chodzi o praktyke, ale chyba jestem starej daty :) pewnie i tak skonczy sie na jakims http://www.bugaboo.com/home

p.s. no decyzja podjeta, nie znajde bardziej przydatnego dla nas wozka, szukalam..

Ostatnia edycja:
reklama
Takie info dla mam, które myślą nad wózkiem BebeComfort na Mydeal.pl jest kupon, gdzie można wózek o 1000zł taniej kupić - może akurat ktoś skorzysta:))

kruszki oglądałam bugaboo, jest genialny, idealny ale cena (nie moje realia niestety).

noooo nareszcie kruszki sie zdecydowala ;))) chyba tylko my dwie zdecydowalysmy sie na bugaboo ;) jak zmaiescilam linki na jednej z pierwszych stron tego watku mialam nadzieje ze odzew bedzie wiekszy.. wiem,piekny jest na swoj sposob ale nie ma na niego 'bata' ;))

ps kruszki wiedzialas ze siedzisko projektowali lekarze ortopedzi ?

ja kupilam czarno zolty na lato, na jesien mam komplet pomaranczowy a na zime musze dokupic granat ;)

ja jestem fanka pompowanych kol wwozkach pierwszych..mam peg perego pliko 3 z malymi kolkami piankowymi i prowadzi mi sie tragicznie- wielofunkcyjny mialam nurse dakar normalnie plynal po chodniku:-) no ale ja mam winde i moglam sobie na kg pozwolic , choc wazy "tylko 9"kg.

z gondoli dzieciaczki szybko wyrastaja wiec patrzec trzeba na spacerowke bo ona dluzej posluzy

noooo nareszcie kruszki sie zdecydowala ;))) chyba tylko my dwie zdecydowalysmy sie na bugaboo ;) jak zmaiescilam linki na jednej z pierwszych stron tego watku mialam nadzieje ze odzew bedzie wiekszy.. wiem,piekny jest na swoj sposob ale nie ma na niego 'bata' ;))

ps kruszki wiedzialas ze siedzisko projektowali lekarze ortopedzi ?

ja kupilam czarno zolty na lato, na jesien mam komplet pomaranczowy a na zime musze dokupic granat ;)
kochana tylko ja tak mysle nie wiecej niz 600f ale nie wiem czy to mozliwe, bede kombinowala, w pl sie nie oplaca raczej kupowac, ale sprawdze, boje sie ze cenowo sie nie zmieszcze, a nie chce, nie moge wiecej poswiecic na ten szczytny cel ;) fakt ze odpadnie fotelik, docelowo bedziemy kupowali recaro, ale to jak wyrosnie z tego, wozek mozna zawsze sprzedac
ile wyszedl Twoj?? jak kupowalas? ile kosztuja Ciebie te komplety? tak srednio

Dla mojego dzieciaczka też już pojazd czeka po Nicoli powiedziałam,że niech się wali i pali nie zmienię wózka mam nadzieję,że jak będzie syn nie pogniewa się;
1633397166.jpg

reklama
Do góry