reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

no to teraz moja kolej.mam w domu taki wózek mniej więcej....KUNERT EKSKLUZYWNE POLSKIE WÓZKI + MEGA GRATIS!!! (2123005838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Też jest bardzo funkcjonalny.:tak:..Ale ...marze sobie o wózeczku...:tak:..ale to zależy od płci.:-(jak ..akurat uda mi się córka to prawdopodobnie to zakupy na ebay UK mam koleżankę która z ciąga wózki....wypaśne wózki i sprzedaje na polskim allegro...a ja osobiście chciała bym coś takiego... quinny buzz travel system/maxi cosi/dreami carry cot!!!caprie. | eBay..cały zestaw za jednym razem....polecam oba wózki bardzo fajne..

reklama
Ja mam wózek w aucie od kiedy mamy kombi. Jak dla mnie idealne rozwiązanie - wózkowni nie mamy, z piwnic kradną, a mieszkam na 3 piętrze bez windy. Jak Franek był mały, to wózek stał pod drzwiami. Na spacer chodziliśmy kiedy spał. Kładłam go śpiącego i ubranego w gondoli pod oknem (była zima), błyskawicznie znosiłam na dół stelaż i wracałam po gondolę. Na górę tak samo tylko w odwrotnej kolejności. Też się dało, ale było to dość uciążliwe. Teraz znoszę go na dół, tuptamy do auta, wyjmujemy wózek i jedziemy. Jak jeszcze Franek nie chodził, to miałam w bagażniku zawsze też mały fotelik samochodowy, żeby go tam posadzić na czas wyjmowania wózka.

Przy dwójce chyba zostaniemy przy systemie bagażnikowym. Myślałam o tym, żeby Mąż nam rano znosił wózek na półpiętro, ale będzie mi baaardzo ciężko sprowadzić wózek z maluchem z półpiętra po schodach, trzymając Franka za rękę :/ A na samym dole nie chcę go zostawiać, bo byłoby go widać z chodnika przez drzwi klatki, a to by kusiło potencjalnych złodziei :/ Opony zimowe z piwnicy już nam tu ukradli, więc jesteśmy przewrażliwieni.

Ja nie wiem, ale te Polskie wózki, sprawiają wrażenie takich strasznie słabo wykonanych i są zbyt pstrokate jak dla mnie.

Jeśli chodzi o polskie wózki...to moim zdaniem są wytrzymalsze niż te wymyślne z delikatnym stelażem .Maja grubszy stelaż.....po prostu są nie do zdarcia...a ja mam swój 6 lat ma kolor czerwony...i planuje go wyprać na wiosnę i sprzedać nadal jest w świetnym stanie...:-)Każda z nas ma co do wózka inne marzenia..inne kolory i modele ..to normalne... ..a tutaj znalazłam coś dla wielbicielek wipowskich wózków... * SILVER CROSS BALMORAL COACHBUILT PRAM * GREAT CONDITION * ROMANY * | eBay Cudo......

o gustach sie nie dyskutuje :)

mi tak bardzo podobaja sie takie wozki, mojemu M. takze, uwazam ze sa piekne
niestety troszke, a nawet bardzo nieporeczne :)
ani wsadzic do mniejszego auta, ani nie ma fotelika samochodowego
ale sa przepiekne :)

Ja nie dyskutuję, tylko wyrażam opinię;) to powóz nie na nasze chodniki, raczej na amerykańskie realia. No i do naszych małych aut by się nie zmieścił, trzeba dodatkową przyczepkę ;)

reklama
Temat wózkowy jakoś mnie jeszcze nie dotyczy. Czekam na wiosnę i zrobię przegląd tego co znajdę u teściów. Podobno stoi tam wózek od siostry męża. Jeśli mi się nie spodoba to wtedy zacznę się rozglądać za kupnem czegoś. A tamten najwyżej zostanie u teściów jako awaryjny, żebyśmy nie musieli wozić ze sobą wszystkiego.

Co do wózków które proponujecie to mnie się chyba najbardziej podoba ten o którym pisała RatinaZ. Ładne kolory, fajnie wygląda, bardzo funkcjonalny no i stosunkowo nie drogi. Zupełnie nie leżą mi te wózki pokazane przez zuzę szczególnie ten niebieski - jak patrze na tą wersję spacerową tego wózka to mówię zdecydowanie nie! jak dziecku może być wygodnie w czymś takim??? No i mnie też się nie podoba styl starego wózka. Popieram k8libby że wygląda jak karawan. No ale każdemu podoba się coś innego.

Do góry