reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

K8libby ja właśnie na dniach dostaje w spadku spacerówkę Mutsy i tak zaczęłam się rozglądać, może dokupię sobie gondole tylko do niej :tak: bo wózek super, ale cena nowego, ehh :zawstydzona/y:

reklama
RatinaZ boski ten wózek, jeszcze jak piszesz, ze mały po złożeniu muszę dobrze przemyśleć i pojezdzic czy nie ma go gdzies w sklepach u mnie w mieście. Chociaż ja dalej rozważam wogóle kupno wózka-kurcze ja korzystać jak już to sporadycznie będe a tak to chusta- dla mnie wygoda hmm sama nie wiem :baffled:

K8libby ja właśnie na dniach dostaje w spadku spacerówkę Mutsy i tak zaczęłam się rozglądać, może dokupię sobie gondole tylko do niej :tak: bo wózek super, ale cena nowego, ehh :zawstydzona/y:
Jak sobie podliczyłam, to z bezpiecznym fotelikiem komplet nowy by mnie kosztował ok 4-5 tyś, na takie rarytasy mnie nie stać dlatego kupie używany.
Same gondolki tez na allegro są. Są też same stelaże, ja planuje dokupić jeszcze jeden, żeby u teściowej stał, często do teściów jeździmy, a że mamy małe auto, to nie będę musiała się targać ze swoim ;)

Ostatnia edycja:
no to cena całej wyprawki, widziałam na alegro, że pełno jest kompletów używanych i wciąż wyglądają rewelacyjnie :tak: pisałaś ze też się rozglądasz, na bank do sierpnia super okazje znajdziesz ;-)

no to cena całej wyprawki, widziałam na alegro, że pełno jest kompletów używanych i wciąż wyglądają rewelacyjnie :tak: pisałaś ze też się rozglądasz, na bank do sierpnia super okazje znajdziesz ;-)
Znalazłam już swój ideał, moja mama była bliska kupienia, ale jej powiedziałam, że to za wcześnie jeszcze. Ustaliłyśmy, ze poczekamy jeszcze 2 miesiące i wtedy zaczniemy szukać i jak będzie kolejny ideał, to nic mnie nie powstrzyma :) będzie stał w salonie i będę w nim woziła koty :p
Jak byś się decydowała, to lepiej od komisów wózkowych kupować, oni dają gwarancję na to co sprzedają i dają duuużo zdjęć. Niestety osoby prywatne nie robią tylko dobrych zdjęć i można się naciąć, moja koleżanka właśnie tym sposobem kupiła mega zajechaną używkę i nie mogła zwrócić...

Ratina ja tez się chyba decyduje na Cadeta. Jak bylam jakiś czas temu w sklepie sprzedawca mnie poinformował że to najfajniejszy wózek w tej klasie, mimo że mogł mi wcisnąć coś droższego. Fajnie się prowadzi, jest lekki i sklada się kapitalnie.

No u mnie sprawa przesądzona bo tylko od niego stelaż mieści się bez problemów do mojego auta...W sklepie Pan mnie podliczył z całym zestawem na 2200,a proszę przez net z dostawą 1700zł. Do sierpnia mam nadzieję,że znajdę może gdzieś jeszcze taniej :tak:

K8libby skusiłaś mnie tym Mutsy i na razie to mój typ numer jeden. Model Transporter nam się podoba bo ten stelaż ma taki inny, do tego kółka przednie skrętne, bo np Urban ma te takie jak w starych wózkach.
Jedyne minusy tego wózka to mały wybór kolorów, akurat mojego modelu- liczę że coś wypuszczą jeszcze bo est dopiero kolekcja 2011, nie jestem pewna jakie są koła bo chcę pompowane nie piankowe.No i ostatni minus, że spacerówka ma tylko opcję że dzidzia siedzi tyłem do mamy. Ale wózek jest boski-skrętne kółka, lekki, dobrze się składa.
Skłaniam się ku nowemu choć cena powala, chcę z fotelikiem Maxi Cosi Cabriofix. Jeszcze muszę się wybrać do jakiegoś większego miasta do dużego sklepu z wózkami i wtedy podejmę decyzję ostateczną.

Ostatnia edycja:
karenm, ja właśnie chcę ten w wersji Cargo, można wtedy spacerówkę w obu kierunkach ustawiać. A jak byś zdecydowała się na kupno nowego, to jest bardzo dużo opcji kolorystycznych, pani w sklepie mi powiedziała, że wtedy można zamówić sobie w różnej kombinacji no i każdy element może też być w innym kolorze.

reklama
No k8libby podoba mi się ten mutsy i co ważne mojemu mężowi też. No i jeszcze fajniej, że te koloru można różne, nie będe musiała podejmować decyzji do do jednego koloru:-) Ja jednak zdecydzuję się na nowy. Mam tylko nadzieje, że nie nikt mi go na klatce nie zakosi.

Do góry