reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
RatinaZ boski ten wózek, jeszcze jak piszesz, ze mały po złożeniu muszę dobrze przemyśleć i pojezdzic czy nie ma go gdzies w sklepach u mnie w mieście. Chociaż ja dalej rozważam wogóle kupno wózka-kurcze ja korzystać jak już to sporadycznie będe a tak to chusta- dla mnie wygoda hmm sama nie wiem
Jak sobie podliczyłam, to z bezpiecznym fotelikiem komplet nowy by mnie kosztował ok 4-5 tyś, na takie rarytasy mnie nie stać dlatego kupie używany.K8libby ja właśnie na dniach dostaje w spadku spacerówkę Mutsy i tak zaczęłam się rozglądać, może dokupię sobie gondole tylko do niej bo wózek super, ale cena nowego, ehh
Same gondolki tez na allegro są. Są też same stelaże, ja planuje dokupić jeszcze jeden, żeby u teściowej stał, często do teściów jeździmy, a że mamy małe auto, to nie będę musiała się targać ze swoim
Ostatnia edycja:
Znalazłam już swój ideał, moja mama była bliska kupienia, ale jej powiedziałam, że to za wcześnie jeszcze. Ustaliłyśmy, ze poczekamy jeszcze 2 miesiące i wtedy zaczniemy szukać i jak będzie kolejny ideał, to nic mnie nie powstrzyma będzie stał w salonie i będę w nim woziła kotyno to cena całej wyprawki, widziałam na alegro, że pełno jest kompletów używanych i wciąż wyglądają rewelacyjnie pisałaś ze też się rozglądasz, na bank do sierpnia super okazje znajdziesz ;-)
Jak byś się decydowała, to lepiej od komisów wózkowych kupować, oni dają gwarancję na to co sprzedają i dają duuużo zdjęć. Niestety osoby prywatne nie robią tylko dobrych zdjęć i można się naciąć, moja koleżanka właśnie tym sposobem kupiła mega zajechaną używkę i nie mogła zwrócić...
ilovesummer
Ratina ja tez się chyba decyduje na Cadeta. Jak bylam jakiś czas temu w sklepie sprzedawca mnie poinformował że to najfajniejszy wózek w tej klasie, mimo że mogł mi wcisnąć coś droższego. Fajnie się prowadzi, jest lekki i sklada się kapitalnie.
RatinaZ
No u mnie sprawa przesądzona bo tylko od niego stelaż mieści się bez problemów do mojego auta...W sklepie Pan mnie podliczył z całym zestawem na 2200,a proszę przez net z dostawą 1700zł. Do sierpnia mam nadzieję,że znajdę może gdzieś jeszcze taniej
karenm
K8libby skusiłaś mnie tym Mutsy i na razie to mój typ numer jeden. Model Transporter nam się podoba bo ten stelaż ma taki inny, do tego kółka przednie skrętne, bo np Urban ma te takie jak w starych wózkach.
Jedyne minusy tego wózka to mały wybór kolorów, akurat mojego modelu- liczę że coś wypuszczą jeszcze bo est dopiero kolekcja 2011, nie jestem pewna jakie są koła bo chcę pompowane nie piankowe.No i ostatni minus, że spacerówka ma tylko opcję że dzidzia siedzi tyłem do mamy. Ale wózek jest boski-skrętne kółka, lekki, dobrze się składa.
Skłaniam się ku nowemu choć cena powala, chcę z fotelikiem Maxi Cosi Cabriofix. Jeszcze muszę się wybrać do jakiegoś większego miasta do dużego sklepu z wózkami i wtedy podejmę decyzję ostateczną.
Jedyne minusy tego wózka to mały wybór kolorów, akurat mojego modelu- liczę że coś wypuszczą jeszcze bo est dopiero kolekcja 2011, nie jestem pewna jakie są koła bo chcę pompowane nie piankowe.No i ostatni minus, że spacerówka ma tylko opcję że dzidzia siedzi tyłem do mamy. Ale wózek jest boski-skrętne kółka, lekki, dobrze się składa.
Skłaniam się ku nowemu choć cena powala, chcę z fotelikiem Maxi Cosi Cabriofix. Jeszcze muszę się wybrać do jakiegoś większego miasta do dużego sklepu z wózkami i wtedy podejmę decyzję ostateczną.
Ostatnia edycja:
karenm, ja właśnie chcę ten w wersji Cargo, można wtedy spacerówkę w obu kierunkach ustawiać. A jak byś zdecydowała się na kupno nowego, to jest bardzo dużo opcji kolorystycznych, pani w sklepie mi powiedziała, że wtedy można zamówić sobie w różnej kombinacji no i każdy element może też być w innym kolorze.
reklama
No k8libby podoba mi się ten mutsy i co ważne mojemu mężowi też. No i jeszcze fajniej, że te koloru można różne, nie będe musiała podejmować decyzji do do jednego koloru:-) Ja jednak zdecydzuję się na nowy. Mam tylko nadzieje, że nie nikt mi go na klatce nie zakosi.
Podziel się: