reklama
kruszki
Fanka BB :)
za chwile w ddtvn beda rozmawiali o wozkach, bedzie porownanie 3 wozkow
RatinaZ
kruszki...wózek za 4500...trzeba mieć nierówno pod sufitem,albo wygrac w totka...chociaz ten pomarańczowy z futerkiem fajny jest i by mi się do auta zmieścił
kruszki
kruszki...wózek za 4500...trzeba mieć nierówno pod sufitem,albo wygrac w totka...chociaz ten pomarańczowy z futerkiem fajny jest i by mi się do auta zmieścił
a widzialas wozki Home
genialne, nawet sie kolka zdejmuja i my sie zastanawiamy czy go nie kupic, wiem ze kosztuje duzo, ale liczy sie tez dla mnie to wlasnie jak moge go wykorzystac, jak zlozyc itd.
dla corci 9lat temu mialam wozek ktory kosztowal 1000zl i wtedy wszyscy mi mowili ze bardzo drogi wozek kupilam, a on byl genialny, mial pompowane kola, byl ciezki, ale super wchodzil do auta, byl genialny, jezdzilam nim 3lata
RatinaZ
Stronka fajna
Ale ja mam tak że musze do sklepu jechac i oglądac "na żywo","pomacać"...Ale ceny sa masakryczne...Nie powiem,rodzice się pytali o wózek i tata powiedział,że mi trójkę da,ale wiecie co mnie wkurza...
Nie każdej mamie tata/mama/teściowa da...Nie każda mama zarabia 10 tys. Wkurzają mnie te przeskoki cenowe...Są wózki za 1000 i są wózki za 8 tys.
Wiecie co ostatnio byłam w salonie BMW bo musiałam kilka części do mojego miniacza kupić,pojechałam tam z koleżanką,która ma 2 dzieci. I weszła para z rozkapryszonym 2 latkiem i kupowała rowerek (taki bez pedałów dla maluszka) BMW za 2500 pln...Moja koleżanka spojrzała na to i mówi :"muszę w domu przeprosić moje dzieci ,ze im nie kupiłam rowerka bez kół bmw za 2500zł tylko jezdze z nimi na basen raz w tygodniu".
Wiecie co,pewne rzeczy są tak puste i ludzie im ulegają,że aż płakać się chce...
Ale ja mam tak że musze do sklepu jechac i oglądac "na żywo","pomacać"...Ale ceny sa masakryczne...Nie powiem,rodzice się pytali o wózek i tata powiedział,że mi trójkę da,ale wiecie co mnie wkurza...
Nie każdej mamie tata/mama/teściowa da...Nie każda mama zarabia 10 tys. Wkurzają mnie te przeskoki cenowe...Są wózki za 1000 i są wózki za 8 tys.
Wiecie co ostatnio byłam w salonie BMW bo musiałam kilka części do mojego miniacza kupić,pojechałam tam z koleżanką,która ma 2 dzieci. I weszła para z rozkapryszonym 2 latkiem i kupowała rowerek (taki bez pedałów dla maluszka) BMW za 2500 pln...Moja koleżanka spojrzała na to i mówi :"muszę w domu przeprosić moje dzieci ,ze im nie kupiłam rowerka bez kół bmw za 2500zł tylko jezdze z nimi na basen raz w tygodniu".
Wiecie co,pewne rzeczy są tak puste i ludzie im ulegają,że aż płakać się chce...
kruszki
kochana jezdzisz mini my bmka dobrze wiemy ze jakosc to jakos, do jakiej bmki bys nie weszla zawsze wiesz czego mozesz sie spodziewac, jakoscStronka fajna
nie pamietam ktora dziewczyna dawala linka wlasnie z tym wozkiem, bede szukala za jakis czas salonu zeby pomacac moze znajde jeszcze jakis inny, musze zobaczyc jak sie prowadzi itd. ja tez musze dotknac i pomacac haha
sopelek przejrzyj wątek od początku bo wydaje mi się że któraś z dziewczyn pisała o wózkach tej firmy. Jeśli nie znajdziesz tutaj opinii to daj znać to poszukam na tamtym blogu i Ci podeśle. Ale myślę że to wózek wart uwagi. Pamiętam że mnie też się spodobał.
Marta nie znalazłam nic o tym...albo ślepa jestem
RatinaZ
To moja kochana ja Ci pokaże "zabaweczki":
Komplet niemowlęcy 'I love MINI'
MINI Baby Racer
MINI Cooper S Cabrio Junior na pedały
Mamusiu rozbij bank i leć
Komplet niemowlęcy 'I love MINI'
MINI Baby Racer
MINI Cooper S Cabrio Junior na pedały
Mamusiu rozbij bank i leć
reklama
A ja byłam i macałam, zdecydowana jestem na Mutsy. Oczywiście nie nowy a używany. Za taki co mi się podobał, trzeba dać w sklepie 2700 i jest tylko gondolka i spacerówka, resztę trzeba dokupić a za zestaw w necie, płaci się 1700-2100 i ma się wszystko!
Pani pozwoliła mi się w sklepie pobawić, pojeździć między regałami. Szybko się składa, jest lekki i wygodny bo wysoki, nie trzeba sie do dziecka schylać. Moja mama też była zachwycona. Oczywiście już chciała zamawiać w sklepie, musiałam ją odwieźć od tego, jak chce płacić, to dam jej link do aukcji allegro
Pani pozwoliła mi się w sklepie pobawić, pojeździć między regałami. Szybko się składa, jest lekki i wygodny bo wysoki, nie trzeba sie do dziecka schylać. Moja mama też była zachwycona. Oczywiście już chciała zamawiać w sklepie, musiałam ją odwieźć od tego, jak chce płacić, to dam jej link do aukcji allegro
Podziel się: