reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

To moja kochana ja Ci pokaże "zabaweczki":

Komplet niemowlęcy 'I love MINI'

MINI Baby Racer

MINI Cooper S Cabrio Junior na pedały

Mamusiu rozbij bank i leć :)
lepiej zeby moj M. tego nie widzial :D

A ja byłam i macałam, zdecydowana jestem na Mutsy. Oczywiście nie nowy a używany. Za taki co mi się podobał, trzeba dać w sklepie 2700 i jest tylko gondolka i spacerówka, resztę trzeba dokupić a za zestaw w necie, płaci się 1700-2100 i ma się wszystko!
masz jakiegos linka jak wyglada ten wozek??

reklama
trzeci raz pisze, cos mi sie tu kikcia :/
napisz czy wiesz czy fotelik jest nakladany na rame, bo taki wozek szukam, ze dziecko w foteliku wkladam na rame :)

My mamy wózek polskiej firmy Jedo Bartatina Classic i jestem z niego zadowolona.Mam go od 2 lat i mnie nie zawiódł.Ma jeden z największych gondoli jakie można kupić. Ma tylko jedną wadę bo ma nie za duży kosz na zakupy.Ale poza tym jest super i nie za dużą kaskę.
:-)
Jedo - Producent w

Oglądałam wózki Mutsy,ale niestety stelaż nie zmieści się do bagażnika bez zdjęcia kółek i kombinowania.

Znalazłam mój wymarzony rydwan :) Mały,3w1, wygodny,lekki i co najważniejsze mieści się do auta :tak: a oto on :

Wózek Cadet - Producent wózków dziecięcych Navington

i kolorki ma fajne :) Dziewczyny z Warszawy polecam sklep "Świat Dziecka" w M1 Marki ( naprzeciwko Ikeii) Bardzo profesjonalne podejście.Pracują tam Panowie,który znają się na wózkach i jak się pod sklep podjedzie autem to można poprosić,żeby Pan wyszedł z Nami i przymierzył stelaż do samochodu.

RatinaZ, super wózek, ładne kolory. Ja myślałam o takim, żeby mieć już w komplecie z fotelikiem, bo ja nienawidzę zakupów i chcę kupować hurtowo:-) U nas jest tak, że dziadkowie kupują wózek. Moja mama mówi, że liczy się z tak z wydatkiem do 3 tys. Muszę pojechać i pooglądać, bo w internecie to nie to samo. Taki wózek to będzie mam nadzieje służył kolejnym dzieciątkom więc chce być do niego przekonana. Muszę tak jak Ty dopasować do samochodu, niby mamy combi ale cały bagażnik zajmuje nasz psiur:-)

3 tys.:) Kochana ja uwielbiam kupować rzeczy wysokiej jakości po niskich cenach i zawsze drąże temat do ostatniej kropli krwi :tak:
Proszę bardzo:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (3w1) wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik Maxi Cosi CITI

Jeszcze jedna zaleta tego wózka jest taka,że spacerówkę można montować w obydwie strony.Czyli zgodnie z kierunkiem jazdy lub buzią do mamy :-)

I przypomniało mi się: ma oczywiście pompowane tylne koła(Pan mówił,że te z pompowanymi kołami łatwiej się prowadzi na trudnym terenie)

Ostatnia edycja:
Ten kremowy mi się podoba:-), ja też lubię rzeczy dobrzej jakości, ale zdaje sobie sprawę, że można czasami mieć i dobrą jakość i korzystną cene:-) Jak w końcu przemogę się i pójdę do sklepu to będę patrzyła za tym wózkiem. U nas jeszcze taka kwestia, że mieszkamy na 3 pietrze bez windy i wszyscy trzymają wózki na klatce przed wejściem do piwnicy, moja mama już się boi czy tam nikt tych wózków nie zakosi. No ale dźwigać na górę, szczególnie w sezonie spacerowym, nie będe na pewno.

reklama
Do góry