reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZMIARY UBRANEK, SMOCZKÓW, PAMPERSÓW ITP.....

reklama
Kubiszon nosi pieluchy Lidlowe lub Rossmanowe 5, a ubranka na 86 nawet te H&M.
A tak przy okazji to zamierzam mu teraz kupować najmniej komfortowe pieluchy żeby mu nie było za dobrze i zaczął jarzyć o co chodzi z tym sikaniem. ( wyrodna mamusia :-D)

My pampy 4+ a ubranka w większości 86/92 ale zdarzają się i 98!!! Ale nie patrzcie na to 98 bo to body Marcinkowski pokupowaliśmy takie a on ma mniejsze gdzieś o rozmiar wszystko :):):) Spodenki to 86, a bluzki i bodziaki to własnie kupuje 92 bo 86 jest ledwo na wcisk, no chyba że to 86 z H&M - wtedy jest ok i to z zapasem ;)
A ostatnio mi się często zdarza że mnie ktoś pyta czy Karol to ma półtora roku czy więcej (dziś babka w sklepie jak pojechaliśmy na rowerku to mówi - chyba tak koło 2???) ;) i dopiero jak się "odezwie" (czyli powie "eee" pokazując paluchem ) to łatwiej ich przekonać że niecałe 13 m-cy :)

Sumka - faktycznie dobry pomysł, może i ja zastosuję??? tylko kiepsko że gorąco - ciekawe czy się nie poodparzają

A jeśli chodzi o rozmiary ubranek w ramach ciekawostki, to ostatnio mojemu mężowi udało sie upchnąć Kube w spodnie rozm. 62. Biedak myślał że to rybaczki :-D A ja przeżyłam szok jak przyjechali po mnie do pracy bo jechalismy razem do lekarza.. Kubiś miał dupeczkę ścisnietą jak orzeszek. A mój hasbend nie zajarzył że coś nie gra :-)

Baśka to Karol faktycznie wysoki.
Kuba jest nizszy a jak bawi sie z innymi roczniakami to wygląda conajmniej jak King Kong, od wszystkich prawie o głowę wyższy:-):-):-):-)

reklama
Sumka - scisnieta jak orzeszek - hi,hi - tez sie chichram jak glupia. Masz talent do zabawnych opisow:-):-)

Do góry