reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZMIARY UBRANEK, SMOCZKÓW, PAMPERSÓW ITP.....

reklama
Sumka, proszę Cię - wydaj tomik komentarzy i opisów, gwarantuję, że sprzedasz cały nakład :-D:-D:-D
My oczywiście też mamy kąpielówki. A z bucików na razie tylko takie kapciuszkowe sandałki, bo w domu cały czas na bosaka (w antypoślizgach). Z pełnych bucików Marcinek wyrósł, a z zakupem nowych na razie czekam, bo ostatnio cały jakoś tak szybko rośnie, stópki też :-D, a póki ciepło, to kryte butki niepotrzebne... Ale sandałki na pewno kupujemy na dniach, więc z ciekawością przeczytałam, jakie Wy macie i jak się sprawują :tak:
A jeszcze w ramach ciekawostki o rozmiarach ubranek. Marcinek dostał komplecik w rozmiarze 74 - bluza, spodnie i czapeczka z daszkiem. Czapka za mała od początku, spodnie włożyliśmy kilka razy, ale są już zbyt obcisłe, a bluza ciągle za duża....

Ja też się podpisuję - obiema rekoma!!! zawsze mnie mąż pyta z czego się śmieję jak twoje komentarze czytam...
A ja mam opory co do gołego tyłka na plazy (Karola oczywiście) - ale nie przez gorszenie tylko przez to że mi sie wydaje że mu tam brudny piasek powłazi i będzie bardzo niefajnie ...mam piaskofobię ;)

My juz z jednego stroju prawie wyroslismy-az jeden raz mielismy ubrany na basenie i w sumie raz na balkonie cale 5 min...Na szczescie mam juz drugi...Chociaz mloda jak sie kapie to w sumie samym pampersie(tym do wody oczywiscie)

Sumka ciesz sie kobito ze nie mieszkam w poblizu bo bys mnie czesto na karku miala:-) przyslabym rozladowac u Ciebie nerwy bo jak juz cos walniesz to leje ze smiechu...:-D:-D:-D

reklama
Sumka ja tez sie usmialam:-):-):-)
A jeśli chodzi o butki to jak coś znajdziesz to daj znac bo my mamy ten sam problem z podbiciem plus dodoatkowo pulchna stópka więc szukanie butów to masakra:tak:

Do góry