reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

reklama
zapraszam do obejrzenia fotek na grono.net - internetowa społeczność przyjaciół
wywalilo mi strone z calym opisem porodu wiec napisze go keidy indziej bo teraz nie mam juz sily powtarzac :/ grr....
w kazdym razie mały urodził sie 7.03.07, o 16:35, ważył 3300 i mierzył 54, czyli standardzik, a obawialam sie koloska
poród trwał 3.5h, +3h kroplowka z oxytocyny +znieczulenie zewnątrzoponowe w ostatniej godzinie porodu. bylo szybko, wspominam naprawde dobrze, w przeciwienstwie do pierwszego porodu. trafilam na dobra zmiane lekarzy i poloznych a salowa byla tez przemiła. nie to co wtedy.
mały je za dwóch i to doslownie przybyl na wadze 2x wiecej niz nmorma przewiduje, poki co jest pogodny spokojny i grzeczny... odpukać :)
ps. rodzilam na inflanckiej
pozdrawiam wszystkie mamusie :)

nie byłaś sama
ja też nie wspominam najgorzej ;-)

mrs_szaya
serdecznie gratuluję
i syneczka i udanego porodu

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Magda ja jak juz zapomninam co najgorsze to tez nie sa te moje wspomnienie takie straszne wrecz jestem w stanie powiedzic ze nie bylo najgorzej;-)

Gratuluje Mrs Szaya

wszystkim rozdwojonym ogromne gratuuulacje!!!!

AGUTKU- GDZIE MOżNA ZOBACZYć TWOJą TOLCIę?

mALAGA - JEJ I TY JUż ROZDWOJONA- OGROMNE GRATULACJE!!!!!CAłUSKI DLA PIOTRUSIA!!!!!!!!!!!!
HMM..PRZEGAPIłAM.......:/

witam mamy
nie wiem w sumie gdzie to napisac - wiec strzelam tutaj
kolazanka Anija jedzie do szpitala, ma skurcze juz co 4 min i mam nadzieje ze nie urodzi w samochodzie - z trzecim moze pojsc bardzo szybko
pozdrawiam

reklama
oooo Monia dzieki za info

a jeszcze wczoraj anija mnie pytała co robiłam ze wczesniej urodzilam :-D

ciekawe czy synuś zdąży przed północą
pewnie tak, skoro już jest tak gorąco :-D

Do góry