reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

reklama
:)  17.06 2006 r o godzinie 13 10 urodziłam Sandrunie . Maleńtwo moje miało 57 cm i 3950 wagi urodziłam przez cc wszystko opiszę później Na razie muszę pędzić do małej

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAM!!!

Widze, ze czerwcowki rozdwajaja sie w tempie expresowym ;D
A co do brzucha to te mi go troche brakuje. Szczegolnie jak maly przy karmieniu szmers mi po nim reka i czuje sie jakby mi sie cos w bruchu ruszalo - wtedy pzrychodza sentymenty :laugh:

GRATULACJE DLA TATRY,ANI76 ORAZ KAKAW!!!!!

Czekamy na zdjęcia Waszych maleństw!

HUUURA !!! KLAMKA URODZIŁA DZIŚ O 9:05 DZIEWCZYNKE EMILKĘ, WAŻY 3950 I MA 62 CM !!!! :D :D :D :D :D

KLAMKA URODZIŁA SIŁAMI NATURY, BEZ ZNIECZULENIA, TROSZKĘ POCIERPIAŁA ALE JEST BARDZO SZCZĘŚLIWA!!!

GRATULUJE KOCHANA Z CAŁEGO SERCA !!!!!! WRESZCIE BEDE MIAŁA Z KIM NA SPACERY WYCHODZIĆ !!!!!!!

Wszystkim, wszystkim świeżo upieczonym mamusiom bardzo serdecznie gratuluję!!!!

CORAZ WIĘCEJ CUDENIEK JEST JUŻ Z NAMI!! HURRRRRAAAAAA!!!!

Kakaw i Klamka gratuluję serdecznie i cieszę się że już macie swoje skarby.
Klamka ale wychodowałaś maleństwo w tak drobniutkim ciałku  ;D ;D ;D ;D

reklama
MÓJ SYNEK MACIUŚ PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT 16.06 O GODZ.15.
PORÓD TRWAŁ 6 GODZIN A NA FOTELU PODCZAS PARCIA OKAZAŁO SIE ŻE MUSI BYC CESARKA BO MÓJ KWIATUSZEK DWA RAZY OWINIĘTY BYŁ WOKÓŁ SZYI RAZ WOKÓŁ BRZUSZKA.
CIESZYMY SIĘ ŻE JESTEŚMY Z WAMI!!!
MACIUS WAZYŁ 3500 I MIAŁ 59 CM

Do góry