reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Dziewczyny, pisałam wczoraj że klamka bedzie miała wywoływane skurcze, a wieczorem dostałam od niej sms-a:
cyt: "No i dupa. Nie zadziałało. Jutro kolejna próba. Mam już dość"
Bidulka, dziś kolejna próba więc mocno trzymamy kciuki, może to dziś !!!!!!!!!

reklama
Sumka - Ty naprawde szybko wrocilas do nas:)) tempo ekspresowe...jak maluszek????
I ciesze sie ze tak dobrez bylo Ci na Zelaznej i mam nadzieje ze ja tez bede miec tak dobra opieke...:))))
Trzymjacie kciuki dziewczyny, odezwe sie jak wroce zaraz:))))

klamka
- trzyamy kciuki, zeby sie dzisiaj udalo!!!!!!

Mieszko przyszedł na świat 19 czerwca o godzinie 12:10 ::) ::) ::)
ważył 3920g, mierzył 53 cm ;D ;D ;D

od dzisiaj jestesmy w domku :) :) :)

pozdrowienia dla wszystkim mam rozdwojonych i tych przed którymi jeszcze to wielkie przezycie pozostaje nadal okryte tajemnicą ;)

agusiaa !!!!!!!!!!!!
wielkie gratulacje dla Ciegie i małego Mieszka dużo zdrówka dla Was :) :) :)

Biedna klamka - sama miałam nieudana prowokację i wiem co to jest. trzymamy kciuki żeby się następnym razem udało!!!!

Agusiaa GRATULACJE

Ania76 pisze:
czy jeszcze jest jakas 2w1????nemezis, emiete - odezwijcie sie!!!

Zgłaszam się! Niestety ciągle 2w1. Mam już absolutnie serdecznie dość. Taki upał a mój brzuch nie włazi już nawet w ciążowe!!! :mad: Zaraz idę do mojego gin który wczoraj wrócił po 1,5 tyg z mundialu. Zobaczymy co powie. Czop odszedł mi tydzień temu. I nic... Julka po prostu chce być rakiem jak mamusia i dziadziuś  ;D Już się doczekała! Od dziś może rodzić się śmiało! Oj dziewczyny trzymajcie kciuki żeby to już nie długo!!!!! Proszę!!!!!

A tak z innej beczki - Gratulacje nowym rozdwojonym!!!!!!!!!!

reklama
Do góry