reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Dzięki głuszek
Jestem załamana. Byłam u gin. Powiedział, że jest mało wód płodowych i wysłał na usg (sam robił usg na takim małym "podręcznym" aparacie). Jutro zobaczymy go powie gin od usg. Jęśli potwierdzi diagnozę to w sob będą mi wywoływać poród, ale z góry uprzedzono mnie że jest duże prawdopodobieństwo zakończenia cesarką. Umieram ze strachu :( :( :(

reklama
pozwoliłam sobie do Was wpaść na chwilkę żeby przypomnieć sobie jak to było 3 miesiące temu ;D

Nemezis nie wpadaj w panikę ja miałam mało wód, łożysko przestawało funkcjonować, gestozę i nadciśnienie , wywoływali mi poród dwa razy i w końcu udało mi się urodzić bez cc zdrowego chłopczyka, najważniejsze jest w takich przypadkach żebyś miała dobrą opiekę najlepiej w szpitalu na patologii gdzie mogą stale monitorować Ciebie i Maluszka, napewno będzie ok ;) głowa do góry

Gratuluję wszystkim czerwcowym mamom!!!!
Pochwalę się że moja słodycz Danielek przyszedł na świat 16 czerwca o godzinie 23:45 z wagą 3420 i 52 cm długości.

Agusiaa i Tatra gratuluję

A ja właśnie dostałam smska od Ani76 że dziś o godz 14:10 na świat przyszedł Mateuszek. Waży 2800 i ma 54 cm długości

Aniu Oromniaste gratulacje wreszcie sie doczekałaś.  

Wracaj do nas szybko i zdawaj relacje co i jak, no i oczywiscie czekamy na zdjątka

Gratuluje Aniu. Jak ten czas szybko leci. Wydaje mi się jak by to było 2 tygodnie temu jak zobaczyłam 2 kreseczki na tescie. Dziewczyny też wam brakuje kopniaczków ruchów dzidziusia bo mi okropnie a mój męzulek mówi, że powinnsmy zrobić nastepne malenstwo jak tak mi tego brakuje :)
Czy mi się wydaje ale moja niunia jest tu najlżejsza w czerwcówkach?Ważyła 2640 dla przypomnienia.

Nemezis lepiej zeby ci teraz porod wywoływali niz jesli by mieli czekac - tak jak u mnie. I wcale nie jest powiedziane ze się skończy cc - u mnie też poszło za drugim razem I NATURALNIE

Aniu serdeczne gratulacje dla ciebie i maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za wsparcie dziewczyny! Jak wspaniale że Was mam!! :) :) :) Niedługo idę na usg. Zobaczymy co powie lekarz. Już powoli się przyzwyczajam do myśli o wywołaniu. Szkoda że nie mam teraz wsparcia w mężu. Zachowuje się tak okropnie iż dziś poszłam spać na kozetkę. Nie było mi ani fajnie ani wygodnie. :(

Nemezis- bądz dzielna- na pewno jeszcze kilka godzinek i TY również bedziesz tuliła swój Skarb w ramionach - Pozdrawiam serdecznie i trzymam piątaski za udany poród!

oraz GRATULUJĘ AGUSI I TATRZE!!!!!!!!!! A I ZAPEWNE ANIA76 JUŻ ROZDWOJONA - DUŻO ZDRÓWKA WAM ŻYCZE-
Aniu76- wczoraj cały dzien myślami byłam z Tobą - Cmokasy dla Ciebie i Twojej rodzinki!!!!!!!!

reklama
Do góry