reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Serdecznie gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamusiom!  :)
Dużo nas już... ale im nas więcej, tym rzadziej tutaj zaglądamy, pusto tu i cicho dzisiaj... ciekawe dlaczego ? :laugh:

reklama
Serdeczne gratulacje dla wszystkich[ nowo upieczonych mamus,mam nadzieje ,ze juz niedlugo do was dolacze.Na 28 cz.mam termin i juz sie nie moge doczekac,choc nie ukrywam chyba panicznie sie boje .Tym bardziej ze moj medyczny angielski nie jest najlepszy.och bedzie sie dzialo,ha,ha ;) ;) ;) :laugh:

Gratulacje dla wszystkich czerwcowych mamuś a tym które jeszcze czekają na poród życze lekkiego i szybkiego rozwiązania :)

Witajcie. od 3 dni jestem w domku z moim skarbem :)
urodzilam 15.06 tak jak bylo w planie. najpierw byla proba wywolania ale skonczylo sie CC bo brak postepu.nie byl to lekki porod z bolami troche moniejszymi jak na okres, oj nie.ale wszystko Wam opisze jak znajde troche czasu ;)

W kazdym razie urodzila sie Paulinka 3060g 50 cm.

niestety juz po ok godzinie od porodu przyszla do mnie pani doktor pediatra i oznajmila mi ze nasze dziecko ma rozszczep podniebienia miekkiego i twardego, dosc duzy i do tego niedorozoj zuchwy( to drugie to akurat nic wielkiego bo sie moze wyrobi z czasem).karmienie piersia odpada bo takie maluchy nie potrafi ssac piersi. nie zalamalam sie chyba tylko dlatego ze dostalam jakies cos przy operacji i czulam sie troszke otumaniona i zmeczona.
pobyt w szpitalu bede wspominac jako koszmar! jezeli kiedys powiem ze nie chce wiecej dzieci to wlasnie przez szpital ale wszystko opisze innym razem.
teraz na szczescie jestesmy w domu juz i walczymy - ja z odciaganiem pokarmu dla malej, a razem z mezem walczymy z karmieniem z butelki (takie karmienie trwa teraz ok godziny i mala wypija jedynie 50-60ml-co bedzie jak jej norma bedzie wynosic 120 ml?). do tego jeszcze w nocy miedzy godzina 2 a 6 urzadza nam koncert i domaga sie noszenia na raczkach bo tylko tak sie uspokaja.w dzien potrafi spac jak aniol.
no ale jest slodziasta ;D
pozdrawiam wszystkie mamusie i te co jeszcze z brzuszkiem.

szkoda ze juz tutaj tak pusto :(

Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych!!
Ja niestety jeszcze 2 w 1, co prawda do terminu pozostało mi 4 dni ale coś czuję że pochodzę dłużej bo Nikoli się wcale nie śpieszy  :mad:

Gratuluję Agles i Marzenie
marzenko rozszczep chyba się teraz operuje prawda? Wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Najwaznejsze że dzidziuś zdrowy i na pewno się wszystko ułoży. Czekamy na opis porodu :)

reklama
Bo mój mąż ma tylko jedną formę do zalewania ;D ;D ;D ;D ;D Jak on to mówi że nasze maluchy są z metra cięte ;D ;D ;D

Do góry