reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

reklama
No ja tez sie przejmuje jak Natalka nie chce mleka,ze bedzie miec za malo wapnia w diecie..to chyba znac po bialych plamkach na paznokciach.

A u mnie coraz lepiej, kolki powoli mijaja:happy:wrocilam do loza mlazenskiego:happy:;-) a Martusia przesypia ostatnio cala noc co sie bardzo dziwie bo to dosc wczesnie:confused:,zeby juz nie potrzebowala nocnego posilku...a tej nocy o 22 i potem o 6.30 i to ja ja obudzilam;-)
Amko witaj z powrotem:-)A gdzie Marthusia:confused:

oj skakanka nie mow nic o przespanych nocach, u nas sie na nie nie zanosi a ja chodze juz jak zombi, dzis w nocy pobudka o 24 potem o 3:30 i potem usnac nie chciala bo chyba jej sie wydawalo ze to juz dzien nastal:confused: :dry: :baffled:

Atol to wspolczuje:no:nieprzespane noce to najgorsze z macierzynstwa;-)Maarta spala ladnie ale za to Natalka sie wiercila strasznie do 1 kiedy zakrecilam kaloryfer, bylo jej za goraco a mi w sam raz:eek:no i potem juz cale szczescie spala ladnie.No i rozne sa noce..raz spia lepiej raz gorzej...moze tej nocy sie juz wyspisz:dry::tak:

raczej watpie, Hania to jest zlote dziecko pod wzgledem spania, bardzo szybko zaczela przesypiac cale noce, a teraz od kilku dni spi od 20:30 do 8:30 super, gdyby nie Helen to bym sie wysypiala za wszystkie czasy

coz trzeba przeczekac nie ma innego wyjscia

Hej!
Amelka miała 2miesiące jak zaczęła przesypiać całe noce i ma tak do dziś :-) Zresztą jest strasznym śpiochem, ma to po mnie:-D
Już po 10, a ona jeszcze śpi!
Oczywiście Antoś jest zupełnie inny. Wciąż karmię go w nocy, próbowałam go odstawić od piersi i praktycznie w dzień go już nie karmię, zostało nam jeszcze jedno karmienie nocne. Pokarmu coaz mniej, a on w nocy butli nie pociągnie za Chiny! Nie wiem co by tu zrobić, bo czuję, że lada chwila mleczarnia odmówi posłuszeństwa, a nocne cycolenie jeszcze konieczne...
Wczoraj wieczorem zrobiłam mu pełną michę kaszki, ponad 200ml, takiej gęściochy i zjadł ładnie wszystko, myślałam że pośpi do rana, a tu lipa!!!

Igor sypia roznie czasem spi cala noc bez przebudzenia a czasem raz sie budzi wypija ok 120 ml mleka i dalej spi do rana.:-)

JA tez obawialam sie jak sobie poradze z odstawieniem od piersi bo jak okazało sie ze jestem w ciazy musialam przestac karmic Igora ale obyło sie bez wiekszych problemow Były dwa ciezsze dni ale maz wtedy dawał malemu butelke zeby mnie nie widzial i szybko poszło a ja sie mocno zdziwilam bo wczesniej nie było szans zeby Igor cos wypił w butelce.Ja bardziej chyba przezyłam to ostawienie od cycka niz on.

reklama
Byłam dzisiaj u Ginekologa i bardzo sie cieszyłam ze bedzie USG i zobaczymy malenstwo niestety pozatym ze je zobaczylismy i wiemy ze jest zdrowe to jest tez zła wiadomosć:-( :-( :no: :sick: .

Mam juz rozwarcie i skraca sie szyjka i musze teraz odpoczywac i lezec tylko nie wiem jak to zrobic przy malym Igorze:confused: .
Meza czeka egzamin z zycia bo na niego spada robienie zakupow noszeni Igora spacery wozkiem bo mnie nieczego z tych rzeczy nie wolno.

Mam nadzieje ze uda nam sie wszystko tak ulozyc zebym dostosowala sie do zalecen lekarki bo inaczej wyladuje w szpitalu a tego bardzo nie chce.

Boje sie:-(

Do góry