reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

Ale miałaś porę na siedzenie przed kompem :p

Ja pracuje w domu i czasem jak czytam wieczorem bajeczki maluchom to zasypiam razem z nimi...
i wstaje wczesnie i juz zaczynam prace...

bo potem sie zaczyna jazda.......... pozawozic do przedszkola, meza do pracy, szybkie zakupy itp..........

i brakuje czasu na pracowanie.....

wiec sobie w nocy albo o swicie pracuje :tak:

reklama
Praca w domu... zazdroszczę, ja nie będę miała takiej możliwości :sorry2:

Kochana pociesze Cie............

z ta praca wdomu wcale nie jest tak rozowo........

ja pracowalam na stale ale sie zwolnilam na swoja wlasna prosbe.........
bylam wykonczona tym, ze nei widze dzieci calymi dniami od ich malenkosci......
rano gonitwa, rozwozenie wszystkich.....
poznym popoludniem, odbieranie...........
wieczorem wszyscy zmeczeni po calym dniu a tu jeszcze obowiazki domowe a kiedy sie dziecmi zajac???

wiec podjelam jedna z najtrudniejszych decyzji w moim zyciu, po prostu sie zwolnilam.........

potem bezrobocie..........

a po pol roku zalozylam wlasna dzialalnosc........... ktora od 2 miesiecy nie przyniosla jeszcze konkretnego dochodu ale juz wkrotce przyniesie :))) no mam nadzieje........

wierze, ze jak sie uczciwie pracuje to efekty musza byc ;)

wiec naprawde nie jest kolorowo......
ale...........

jestem w domu, sama dysponuje wlasnym czasem, moge pracowac w nocy a w dzien zajac sie dziecmi jesli jest potrzeba...........

i z tego powodu jestem HAPPY :tak::tak::tak:

Ja prowadzenie własnej działalności mam już za sobą... Niestety z marnym skutkiem :no: pomimo ciężkiej pracy i wyrzeczeń... Teraz stanowczo będę szukała zatrudnienia u kogoś, albo najlepiej w jakieś instytucji rządowej :-p No ale mam jeszcze czas, jakieś 2 latka :-p:-D

Pochwal się kochana czym się zajmujesz :tak:

oj szkoda, ze Ci nie wyszlo z dzialalnoscia.........

ale ja wiem jak to jest trudno...........

a najbardziej mnie przerazaja te comiesieczne haracze, ktore trzeba odprowadzac......... do pewnych instytucji..... :angry:

ja projektuje instalacje i takie tam.. wiec moge sobie rozkladac czas pracy dowolnie........
moge nawet pracowac tylko nocami jesli bedzie potrzeba :tak:

w sumie jestem zadowolona, tylko zeby jakies korzysci finansowe zaczynaly z tego naplywac to bede jeszcze bardziej........
a dzialam (legalnie :tak: ) od 2 miesiecy dopiero.......
ale praca projektowa ma to do siebie, ze troche trwa i trzeba poczekac potem az zaplaca......

ja poczekam........:wściekła/y:
byle zaplaca :tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
No haracze są niezłe :no: No ale jak mus to mus...

A co do płatności, to rzeczywiście kwestia czasu :tak: U moje go M najkrótszy termin to 3 miesiące :no: Najważniejsze, że masz co robić :tak:

A ja zaraz biorę się za pakownie, wybywam na działke :) Do poniedziałku :)

Ostatnia edycja:
hej,
ja tez mam swoja dzialalnosc i projektuje instalacje wew. kanalizacja, woda, c.o. ale na zagraniczny rynek, moze ty tez powinnas poszukac ofert za granica.

zycze powodzenia
i nie poddawaj sie

ta sama branża :tak:

...nie myslalam o zagranicznym rynku.......
ale..... faktycznie powinnam sie nad takim pomyslem zastanowic.......
z jezykiem nie jest najlepiej ale mam w koncu obcojezycznego meza wiec moze by sie przydal w tym temacie :happy2:

Dzieki za podpowiedz!!!

pozdrawiam

reklama
Do góry