reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

nie wiem jak u was, ale u mnie pada deszcz caly dzien, i do tego dzieci sa przeziebione. marudza ile wlezie. a to dopiero poczatek sezonu.

pozdrawiam

reklama
U nas starsza na antybiotyku, młodsza z zatkanym nosem już 3 tydzień (z 2 dniową przerwą). Ale przynajmniej pierwsze 1,5 tygodnia żłobka starszej za nami i poszło ok. Zobaczymy jak wyjdzie powrót po chorobie....

Wirusowe zapalnie gardła :no:, obie, no i mnie też bierze :baffled:
Siedzimy i się kurujemy, w piatek na kontrole.

Dziewczyny się nudzą, Helenka tęskni za przedszkolem. Muszę jakoś przetrwać :baffled: Za oknem deszcz...

oj, to życzę, żeby szybko minęło... Moje już lepiej, za to mnie bez wychodzenia z domu jakieś katarzysko wzięło. I skąd to? :wściekła/y:

Mania codziennie się do żłobka wybiera :-)

Ty może w domu, ale inni wychodzą i przynoszą paskudy :dry:

A jeśli chodzi o dzieci to sie bardzo cieszę, że moje dziecko tak się przyzwyczaiło do przedszkola :-D:-D:-D

a wracajac do przedszkola, u nas jakies wiruski sobie krążą, bo w grupie Mai aż 6 dzieci było, a w calym przedszkolu 20. reszta dzieci w domu sie kuruje, czekam tylko kiedy Maje cos dopadnie :-(

reklama
Do góry