reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

My mamy dostawke seat2go i w 100% moge ja polecic jest naprawde super..

Witam dawno mnie tu nie było :)
Ja mam dostawke do mutsy dla synka ale on nie chce na niej jeździć woli chodzić sam i nie stanowi to dla noego problemu nie chce jeździć w wózku , nie wymusza tego i dzielnie sam maszeruje .

reklama
czy ktores wasze dziecko miało przepuklinę pępkową? w jakim wieku operuja dzieci z taka dolegliwoscią? i czy zaklejanie pępka coś pomogło?

Nie wyskoczyło nam nic takiego, ale poczytaj tutaj... a byłaś już na konsultacji z chirurgiem czy na razie masz zalecenia od pediatry?

https://www.babyboom.pl/forum/zdrowe-dziecko-f24/przepuklina-pepkowa-387/
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/przepuklina-pepkowa-27216/
Przepuklina pępkowa : Wychowanie dziecka - pytania i odpowiedzi

byłam u chirurga, i po pierwszej konsultacji żadnych wrażeń.
kolejny termin mam na 27lipca i od tego dnia lekarz bedzie plastrował brzuszek ale powiedział ze to plastrowanie nie koniecznie musi pomóc, a na operacje jest Maciek za mały. boje sie ze to plastrwanie odparzy brzuszek, sa takie upały a Maciek ma miec przez cały brzuch przyklejony plaster.

Witajcie

Między moimi dziećmi rownież będzie 2-letnia roznica wieku (dokladnie rok i 10 m-cy)
Szczerze mowiąc troszke się obawiam czy dam radę z dwoma bąblami w przybliżonym wieku,ale jeśli matka nie da, to ko?
Podziwiam Was, bo poczytuję posty i widzę, że świetnie sobie radzicie. Mam nadzieję, że mi również uda się nie oszaleć i z usmiechem znosić male przeciwności. Pozdrawiam.

Witam, na imię mi Anna, mam już spore córcie z dwuletnią różnicą wieku, w tej chwili widzę same plusy i jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam sie na taką właśnie różnicę.\Pozdrawiam

Hej
Dziewczyny podziwiam was za tą "dwuletnią różnicę wieku"

Mój synek ma obecnie 3 lata i prawie 8 miesięcy i czekamy do nowego roku ze starankami a to dlatego że Ja bym nie dała rady z dwójką dzieci z taką różnicą wieku.

Także wielki ukłon dla odważnych mam:)

AnnaS przepraszam że pytam ale skąd jesteś?
Ja też pochodzę z Mazur:)

ja rzyznaję się wszem i wobec - wysiadam! fizycznie i psychicznie! Zmaltertowąły mnie gnojki strasznie. Ra, ze marudy straszne (po ojcu) to już się bić zaczęły! Tłuką sie ciągle - starszy dokucza, mlodszy nie daje sobie w kaszę dmuchac. Najgorzej w wózku, cały spacer wojna, przepychanki, gryzienie, ciagnięcie za wlosy! Jednym słowem - masakra. I obawiam się, ze to już do konca okresu dojrzewania tak będzie, ciągle walki między braćmi :/

reklama
Do góry