reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam, ja też tu dawno nie zaglądałam
Moje dziewczyny raz się tłuka raz się kochają Najlepiej im idzie wspólne psocenie wtedy współpraca kwitnie
Jutro starsza idzie do przedszkola, ciekawa jestem jaka będzie malizna sama w domu.
Moje dziewczyny raz się tłuka raz się kochają Najlepiej im idzie wspólne psocenie wtedy współpraca kwitnie
Jutro starsza idzie do przedszkola, ciekawa jestem jaka będzie malizna sama w domu.
idealna roznica wieku dla rodzenstwa
hej :-)
U mnier początek był strasznie ciężki, ale potem super, z wiekiem coraz lepiej, oczywiście kłónie sie zdarzają i zdarzać będą, to normalne, ale ja jestem szczęśliwa, że mam dzieci w takim wieku i takich płci jak sobie zaplanowałam
Ja ze Szczytna a ty ???
Mój starszak był dziś pierwszy dzień w szkole i jest przeszczęśliwy :-)
U mnier początek był strasznie ciężki, ale potem super, z wiekiem coraz lepiej, oczywiście kłónie sie zdarzają i zdarzać będą, to normalne, ale ja jestem szczęśliwa, że mam dzieci w takim wieku i takich płci jak sobie zaplanowałam
Ja ze Szczytna a ty ???
Mój starszak był dziś pierwszy dzień w szkole i jest przeszczęśliwy :-)
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
Miło, że pojawiają się nowe mamy i jest nas więcej
U nas nadal trwa idylla między siostrami, mimo,ze młodsza już kilka razy dostała od starszej za nic... ale starsza właśnie tak reaguje jak się na nią nie zwraca uwagi, więc najczęściej wali focha i płacze bez łez, albo ją chwalę za zwykłe rzeczy i jest super, dzięki temu jeszcze psychicznie wytrzymuję...
Mam ostatnio problem z usypianiem młodszej w domu... więcej spędzamy czasu w domu i jak chcę ją położyć spać, to starsza daje popisy wokalne i przeszkadza... macie może na to swój sposób???
Miło, że pojawiają się nowe mamy i jest nas więcej
U nas nadal trwa idylla między siostrami, mimo,ze młodsza już kilka razy dostała od starszej za nic... ale starsza właśnie tak reaguje jak się na nią nie zwraca uwagi, więc najczęściej wali focha i płacze bez łez, albo ją chwalę za zwykłe rzeczy i jest super, dzięki temu jeszcze psychicznie wytrzymuję...
Mam ostatnio problem z usypianiem młodszej w domu... więcej spędzamy czasu w domu i jak chcę ją położyć spać, to starsza daje popisy wokalne i przeszkadza... macie może na to swój sposób???
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was dziewczyny
Widzę że pojawiły się nowe osóbki.
Ja co prawda nie należę do mam które mają dzieci z dwuletnią różnicą wieku ale tak milo jest u was że się tu po woli zadomawiam
Życzę wszystkim miłej soboty
Widzę że pojawiły się nowe osóbki.
Ja co prawda nie należę do mam które mają dzieci z dwuletnią różnicą wieku ale tak milo jest u was że się tu po woli zadomawiam
Życzę wszystkim miłej soboty
Mama Helenki
Witam w deszczowy poranek .
Moja córa teraz wprawdzie w przedszkolu i problemów większych niema, ale mam na nią sposób Helenka bardzo lubi malować, a farby rozkładam tylko jak młodsza śpi, więc Helenka cierpliwie czeka Aż Niki uśnie
...
Moja córa teraz wprawdzie w przedszkolu i problemów większych niema, ale mam na nią sposób Helenka bardzo lubi malować, a farby rozkładam tylko jak młodsza śpi, więc Helenka cierpliwie czeka Aż Niki uśnie
haha dobre
moje chlopaki juz sa w takim wieku, ze rozrabiaja razem ichodza spac tez razem.........
raz sie leja (coraz rzadziej) a raz kochaja na zaboj.............
chcialam miec 2-letnia roznice miedzy dziecmi i prawie idealne mi sie "udalo"
reklama
Mama Helenki
Moja Niuśka kocha przeddszkole A młodsza marudzi, ze nie moze też zostać w przedszkolu
Kochana wklej sobie suwaczek do sygnatury w ustawieniach, to się będzie automatycznie wyświetlał ;-)
haha dobre
moje chlopaki juz sa w takim wieku, ze rozrabiaja razem ichodza spac tez razem.........
raz sie leja (coraz rzadziej) a raz kochaja na zaboj.............
chcialam miec 2-letnia roznice miedzy dziecmi i prawie idealne mi sie "udalo"
No to piknie, moje też coraz więcj się razem bawia, az miło popatrzeć Serce rośnie :-)
Ale miałaś porę na siedzenie przed kompem
Podziel się: