reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

natalunia u nas nie było jako takiej zazdorsci :-)
więcej było miłości tulenia , Vi nie biła Emmy .. teraz czasem się pchną czy uszczypną :-p ale to tak raz na jakiś czas:-)
poza tym się bawią ładnie , no i dzielą się zabawkami , choć Vi czasami też potrafi zabraż Emce zabawkę z rączki..
ale wtedy jej tłumaczę ze nie wolno i ma oddac , to ją przeprasza i oddaje :-)

reklama
bardzo dawno mnie nie było na tym wątku oj dawno. Pozdrawiam wszystkie mamusie. Jak widzicie ja już mam starszyznę w porówaniu z wami. Powiem wam ze to była jedna z najlepszych decyzji taka różnica wieku (a raczej Michał sam zadecydował). Dzieciaki same się bawią, wszystko robią razem. Są bardzo za sobą. Pewnie ze kazde ma swoich kolegów i koleżanki ale widzę jak bardzo się kochają i jak bardzo lubią przebywac ze sobą. Pewnie ze sie kłócą az wióry lecą czasem. zadrosc tez jest ciągle obecna szczególnie rywalizacja o moją uwagę ale to jest nieuniknione a ich wzajemne zabawy - bezcenne.

Witajcie:) mam dzieciaczki z taką samą różnicą wieku, 3 i 1 i bardzo ciężko zapanować mi nad zazdrością starszego i zwracaniem na siebie uwagi, i tak jak napisałaś GŁUSZEK bicie szczypanie popychanie itd jest na porządku dziennym ale w rzeczywistości widzę że się kochają:)

Do góry