reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

yaa..ale mnie tu nie bylo..
ja jak melissa byla malenka to marzylam o trzecim..
ale teraz jak zaczyna pokazywac charakterek to mi przechodzi zapal :sorry2:
ale jeszcze mam czas sie zdecydowac, bo tez bym chciala utrafic tak w dwa latka roznicy..no chyba ze juz calkiem pozniej..jak juz male podrosna;-)

reklama
Witam,
u mnie będzie różnica 2 lata 5 miesięcy. zastanawiam się, jak rozwiązać problem spacerów - czy bardziej sprawdzi się dostawka do stania z tyłu dla starszaka, czy może takie coś jak Buggypod (tutaj link do tego: BuggyPod).
Czy któraś z Was użytkowała tego buggypoda? jakie są Wasze doświadczenia?
dzięki za odpowiedzi:)

witam,
ja tez zastanawiam sie nad kupnem dostawki , i ogladnełam ten filmik od ciebie, ale nie jest pokazane jak to dziecko wsiada i zchodzi z BuggyPod, ja sie zastanawiam nad kupnem seat2go (Dostawka do wózka seat2go NOWA!!! (1068554196) - Aukcje internetowe Allegro) i tez nie wiem czy nie lepszy bedzie zwykly podest do stania, nie wiem na ile sa wytrzymale te inne wynalazki. i jak sie zachowują na naszych "cudownych" chodnikach z dziurami.

mam corke 2 l i 5m-c i syna 6tyg. (Maja I Maciej :-))

MeKlaudia, a nie masz problemu z chodzeniem z tą dostawką? tzn nie przeszkadza Ci w chodzeniu? nie jest za bardzo wysunięta do tyłu? no i jak sprawdza się na krawężnikach?
z góry dzięki!

Nie nie wale nogami w dostawke na chodnikach tez jest dobrze dobrze zjezdza i podjezdza.. Tylko do tej dostawki lepiej miec wozek z bardziej wysunieta raczka a nie krotka napewno nie nadaje sie do wozka typu coneco v3 i podobnych bo ciezko bedzie wyciagac rece..

dzieki za recenzje seat2go, teraz juz wiem na pewno co kupic.

Mama Mai (2 i 5m-c) i Maćka (7tyg)

Ostatnia edycja:
Ale mnie tu nie było...

Annes, oj jak ja bym też już chciała, żeby Justka przesypiała nocki jak Twoja Zosia... chociaż Jola zaczęła jak miała 3 miechy, więc może już wkrótce:confused:
Kristi, no to tak już jest z tymi dzieciaczkami, że nam się odechciewa więcej jak dają popalić:-D no, ale jeszcze nic straconego:-)
Dorianna&Kobek, witajcie:-) temat dostawki był już wcześniej przerabiany na tym wątku, więc zapraszam:tak:
a przy okazji napiszcie jak tam się sprawują Wasze pociechy:happy2:

U nas coraz trudniej z dziewczynami... nie dość, że gorąco i wszystkiego się odechciewa, to jeszcze Jola marudna i budzi się w nocy... czasami ma problemy z zasypianiem, więc mam troszkę roboty... ale jak to mówi mój tata: chciałaś karczmę, masz muzykę...
poza tym powoli przygotowujemy się do chrzcin Justki...

Pozdrawiam i życzę coraz lepszych dni

reklama
nie wiem jak wy to robicie, ale u mnie Maja zaczela przesypiac noce jak skonczyla okolo 20-c, do tej pory jeszcz potrafi sie budzic w nocy i cos chciec np. "mamo daj pic ...." choc teraz w te upały, ja sama wstaje w nocy aby sie napic.
Maciek ma 2m-c i 6dni i jak na razie to staramy sie unormowac pory jedzenia, a w nocy pobudki mamy dwie.

czy ktores wasze dziecko miało przepuklinę pępkową? w jakim wieku operuja dzieci z taka dolegliwoscią? i czy zaklejanie pępka coś pomogło?

Do góry