reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

reklama
Beti- tak długo jak sie da :-) Ładnie mi przybiera w nocy w sumie raz sie budzi wiec mam nadzieje ze przynajmniej do tego 6 msc
A ja tez kupowałam prezencik i Natala pokazywała wszystkim co jej Zosia dała :-)

Kristi- witaj

witam witam..
Annes
AsiuKC

Dziewczyny, czy kupowałyście starszemu rodzeństwu jakiś drobiazg, który miał oznaczać upominek od młodszego?
a ja nie wpadlam na to..gabriel swietowal 2 urodzinki jak mel byla malenka 3 tyg miala..jakos mi glowe zaprzatnelo mnostwo innych rzeczy, ze wzgledu ze sama sie opiekuje dzieciaczkami(bez babc cioc etc) no niby z mezem-ktorego wiecej nie ma niz jest..znaczy pomaga mi bardzo ile moze, ale na poczatku po pojawieniu sie dzidzi to wiadomo jakie zamieszanie zanim sie czlowiek zorganizuje :)

Witam już pojedynczo :-) Wczoraj wróciłam do domku z Anielką, Marysia zachwycona na razie. Ciągle sprawdza, czy malutka jest w łóżeczku, jak może to podchodzi i ją głaszcze, całuje, przytula... Oby nie opadł ten entuzjazm.

Beti Mania dostała od Nelki paczkę z akcesoriami do opieki nad lalą - kupiliśmy takie najtańsze rzeczy normalnie w dzieciowym sklepie: miseczka, sztućce, butelka, pieluszki, grzechotka, śliniaczek - żeby mogła robić z lalą to co ja z Nelką. Na razie używa ich na sobie :-D

ulanka- gratulacje!! Śliczny bobasek :-) dobry pomysł z prezentem. Moja Nati ma misia i nawet kiedys patrze a ona bluzka do gory i cycem go karmi;-) ;-) :-)

kristi- ja tez bym na to nie wpadła za dozo sie działo, kolezanka z innego watku mi o tym powiedziala ze jej znajome tak robia :-)

ulanka- gratulacje!! Śliczny bobasek :-) dobry pomysł z prezentem. Moja Nati ma misia i nawet kiedys patrze a ona bluzka do gory i cycem go karmi;-) ;-) :-)

kristi- ja tez bym na to nie wpadła za dozo sie działo, kolezanka z innego watku mi o tym powiedziala ze jej znajome tak robia :-)
:-D nati dobra..:-D:-D:-D

a urodzinkowo nadrobimy w tym roku..juz niedlugo czekaja mnie dwie imprezy :-)

ulanka moje gratulacje..dzisiaj piewsza tygodnica :-)

Nio agentka jest jak nie wiem jak cos robi- czego nie powinna i mowie jej ze nie wolno ona do mnie " Mama Zosia płacze idz jej cyca daj"

:-D:-D:-D
mala spryciula..
a moj synek jeszcze nie ma zbyt wielkich zdolnosci mowczych..
woli raczej liczyc, literki powtarzac w obu jezykach( bo nie mieszkamy w PL)..ale ze zdaniami sie nie wysila :/

Podobno chłopcy puzniej zaczynaja mowic jeszcze bedzie nawijał... ja mam czasem dosc pyta i pyta i mowi a najgorsze ze juz pyskuje

reklama
heheh..
ktos madry powiedzial kiedys ze rodzice z niecierpliwoscia ucza dziecko chodzic i mowic po to zeby potem siedzialo cicho :-D
u mnie to sie czasem sprawdza..bo nie raz wieczorami to juz nie moge sie doczekac az pozasypiaja..zwlaszcza teraz w okresie zabkowania..

a u ciebie annes jaka roznica jest miedzy dziewczynkami?
miedzy moimi dzieciaczkami jest 2 lata minus 3 tygodnie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry