reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

reklama
Witaj Kerna, trzymam kciuki żeby ciąża nie sprawiała już więcej problemów no i żebyście dotrwali w dwupaku przynajmniej do sierpnia:-).
Ja też się zastanawiam jak to będzie ze spacerami, planujemy z mężem dokupić dostawke do wózka żeby mała mogła sobie na niej stać, widziałam że niektóre dziewczyny sobie ją chwalą:-). Jak już ją wypróbujemy to napisze czy dobrze się u nas sprawuje i czy mała chce na niej wogóle jeździć:-D.

Witam się po przerwie!

Widzę że sporo dwumam przybyło :-)

Ja już podwójnie z dwuletnią różnicą :-) Póki co jest miodowo :tak:

Sorki że tak późno do Was zajrzałam ale cięzko mi się było zebrać po przerwie...

Urodziłam 12.03 i od 14tego jesteśmy w domu. Malutka jest cudna drobinka! Bardzo ładnie śpi i je. Chłopcy zakochani w siostrzyczce do tego stopnia, że spać jej nie daja bo by głaskali i całowali i przytulali i spiewali. Czytaja jej książeczki, dopieszczają, przybiegają jak tylko jęknie że się juz obudziła i żeby koniecznie ją wziąć...
Sielanka po prostu :-)

hej dziewczyny

wlasnie trafilam na ten watek :)
ja tez mam dzieci z 2 letnia roznica wieku, co do dnia 2-letnia bo obydwoje urodzili sie 25.02 - Bartosz w 2008 a Magdalena 2010.
,

świetnie! zazdroszcze podwójnych imprez urodzinowych!
ja mam synka z października, córkę tez "cyrklowaliśmy" na październik, ale wyszedł wrzesień ;-)

Witam dziewczyny! Mam nadzieje,że i mnie przyjmiecie do swojego grona:tak: Ja póki co początek, termin na 17 września ale mam nadziję że chociaż w sierpniu się urodzi:baffled:
ja mam córeczke z 17 września - i bardzo polecam tą datę :-D jest kochana i spokojniutka!
trzymam kciuki za spokojną ciąze, ja miałam obie pokomplikowane, wiec znam ten ból...
z tym ze u mnie mimo odstawienia tabsów na podtrzymanie młody sie urodził w 40 tygodniu, młoda w 42 tyg... :baffled:

ASIA KC - gratulacje ogromne!
i podziwiam Cię!!!
mi sie kiedys marzyła trójeczka, ale teraz wiem, ze to nei dla mnie ... chyba bym oszalała... :dry:

Asiu, ogromne gratulacje... fajnie, że pomiędzy rodzeństwem taka różnica wieku i się świetnie dogadują, a co najważniejsze pomagają:tak: widać, że bracia mają zajęcie:tak: oby tak dalej:-)

Renifer, mnie też się marzyła 3 dzieciaczków, ale chyba zakończę na 2... chociaż jak u Ciebie parka to już wszystko masz:-D;-)

hmmm ja się szykuję na 3 :D nie zniechęciłam się jak na razie. Trzecie też bym chciala z 2 letnią roznicą.

A co do urodzin to u mnie jest róznica 5 dni ale i tak będę robila jednego dnia imprezę z 2 tortami :D

reklama
witam
Asia- gratulacje!! Buziole dla całej 3- ki niech rosna zdrowo!!

Renifer- moj maz i tata sa tez z 17 wrzesnia :-)

A u nas pomału leci. Jakos sobie same dajemy rade opracowałam system z kapaniem karmieniem itp. Nati zauroczona nadal ale cos zaczeła mocno marudzic nie wiem wiosenne przesilenie?? czy poprostu robi sie zazdrosna i tak sie zachowuje?? Zosia grzeczniutka.
miłego dnia

Do góry