reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

Majuśka... Twój M. to tak jak mój..., ale wysłałam go do sklepu i On ja przymierzał do wózka:tak:
Dzis nie wyobraza sobie zycia bez niej, szczególnie jak kiedys musiał mała niesc na rekach jak nie chciała isc:-p

Nad chusta tez sie zastanawiałam, ale doszlam do wniosku, ze dostawka posłuzy nam dłuzej niz chusta.

reklama
masz rację, że dostawka dłużej posłuży. tylko niestety mieszkam na takim zadupiu, że o dostawce mało kto słyszał, więc musiałabym kupić przez intenet i troszę obawiam się, czy kupię odpowiednią-choć widziałam że są takie, które pasują do prawie wszystkich wózków. no nic, myslę że jednak zaryzykuję(jak m. się zgodzi)

Marlenka ja 2 miesiace chodziłam z 1 cm rozwarciem a miesiac z 2 cm :( ponoc tak moze byc przy drugiej ciazy - ale zycze ci zeby tak u ciebie nie było!

Dostawke polecam wszystkim.

i generalnie cieszyc sie poki ddrugie dzieci jeszcze leża i siedza w wózkach - dopiero bedzie jazda jak beda dreptac!!!
O rety, nieźle:-). Mi to raczej nie grozi bo termin mam na 6 kwiecień więc góra miesiąc i maluszek będzie z nami:tak:. I faktycznie będzie się trzeba namęczyć jak oba bąble będą już chciały chodzić. No nic trzeba się nacieszyć chwilą:-D.

marlenka gratuluję dzidziusia i uważaj na siebie
Dzięki:-) i jak najbaqrdziej na siebie uważam:tak:.

Majuśka... Twój M. to tak jak mój..., ale wysłałam go do sklepu i On ja przymierzał do wózka:tak:
Dzis nie wyobraza sobie zycia bez niej, szczególnie jak kiedys musiał mała niesc na rekach jak nie chciała isc:-p
I mój M tak samo był przekonany że to niepotrzebny wydatek ale dał się przekonać:-D mała tak przekonująco udaje że ją nóżki bolą i aż kuleje:-D no i tatuś na rączki musi brać:-). Mam nadzieję że faktycznie dostawka się sprawdzi i będzie pomocna:-).

ja mam taka rade dla niezdecydowanych meżow - dostawka kosztuje około 250 zł a sprzedacie ja potem za jakies 150 zl bez problemu. Wiec w sumie dostawka kosztuje was 100 zł :)

a myslicie, ze można kupic taką używaną dostawkę? Tzn czy nie ttraci za wiele? mocno się zużywa? Bo ja nie wiem cy to u mnie zda egzamin, bo Kuba najchętniej chodzi pieszo tylko nie koniecznie tam gdzie ja chcę

zużywa sie jak wszytsko ale wg mnie spokojnie moze posłużyc komus uzywana. na allegro są uzywane ale sie rozchodza jak cieple bułeczki szczególnie te które maja zaczepy

Hej dziewczyny:-), ale się wczoraj strachu najadłam, już myślałam że się rozpakuje:szok:. Brzucholek twardy i pobolewał i wogóle jakoś się dziwnie czułam. Wzięłam nospe no i na szczęście przeszł jak poleżałam, niech mały jeszcze z tydzień przynajmniej w brzuszku posiedzi. A w nocy tak fajnie mi się spało to Natalce się zachciało wstać o 5.00:baffled:. No masakra. Idziemy chyba zaraz do sklepu bo mi demolkę w domu robi a ja nie mam siły za nią tego wszystkiego sprzątać;-). Pogoda piękna słoneczko świeci tylko zimno jest. Pozdrowionka.

hej
wpadłam na chwilke sie pochwalic ze Zosia na świecie!!! 3400 g i 54 cm wiec nie taka doza jak mnie straszyli poród 8.03.2010r 19.45 (2 h 45 min.)

A Natalka mnie zachwyciła bo ja zaakceptowała i jest nia zauroczzona.

Buziole mamuski zajze puzniej

Annes serdeczne gratulacje dla szczęśliwych rodziców:tak::-). Fajnie że Natalka zaakceptowała malutką:-), mam nadzieję że moja Natalka też miło przyjmie dzidziusia. Pozdrowionka.

reklama
hej
wpadłam na chwilke sie pochwalic ze Zosia na świecie!!! 3400 g i 54 cm wiec nie taka doza jak mnie straszyli poród 8.03.2010r 19.45 (2 h 45 min.)

A Natalka mnie zachwyciła bo ja zaakceptowała i jest nia zauroczzona.

Buziole mamuski zajze puzniej

Annes, gratulacje! I super, że Natalka ciepło siostrzyczkę przyjęła! Nie powiem, że nie chciałabym tez już mieć tego za sobą - i porodu i przyjęcia nowej członkini rodziny...

Do góry