reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
hihi no to żebym jej nie zgubiła gdzies po drodze :-)nawet nie zauważysz kiedy dzidzia wypadnie:-)
AsiaKC
Just mama
a ja już myślę jjak to będzie za trzecim razem ;-)
Nooo, ja też
kilolek
podwójna listopadowa mama
bo to działa jak narkotyk :-) uzależnia ;-)Kurde Kilolek jest niezła - dopiero drugie urodziła a juz o trzecim mysli!!!!!!!;-)
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
zgadzam sie!!!!Muszę Wam donieść, ze dziś pierwszy dzień jak zostałam z moja dwójką sama domu. I całkiem spoko. nawet zaryzykuję stwierdzenie, ze opieka nad dwojgiem dzieci jest łatwiejsza niz opieka nad jednym za to z brzuchem
nie stresuj sie na zapas! własnie dzieki temu ze wiesz co Cię czeka to jest łatwiej na sali porodowej! mnei przy pierwszym porodzie ból tak sparalizowal ze nie chciałam współpracowac z połozną... nie skupiałam sie na oddychaniu tylko na tym, ze boli i ze trzeba krzyczec jak najgłosniej...przy drugim własnei wspólpracowałam i poszło duzo szybciej...hej dziewczyny ja jakos mam stracha przed 2 porodem.
wprawdzie pierwszy nie był taki zły ale jakos tak tym razem wiem dokładnie co mnie czeka...
głuszek - zmartwił mnie Twój post... mój miki miał 2 tyg temu zapalenie krtani, młodą na szczescie los oszczędził... ale boje sie własnie takiego chorowania na okrętkę... w sumei to o niczym innym nie myślę tylko o chorobach... :-(
jak bedziesz miała wenę to napisz własnie jak jest z takimi dzieciaczkami rok i trzy lata, bardzo mnie to ciekawi, bo czas płynie jak szalony i w sumie się nie obejrze i niedługo będę na Twoim miejscu!
pozdrawiam wszystkie mamy
która teraz rodzi?
Podziel się: