reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Mamo Helenki - mysle ze prawdziwe kłótnie o zabawki jeszcze przed nami!!! Poki oboje nie mówia
Hi, hi a to na pewno... Na razie tylko się drą
Hej
bylam wczoraj nabadaniu i szyjka jest ok ma 4 cm...tylko mam mega tyłozgiecie i teraz zalezy czy podczas odginania macicy nie bedzie sie szyjka skracac....ale to za miesiąc do kontroli....poza tym ok....
MamoHelenki,Głuszek-tych krzyków najbardziej sie boje,bo krzyki młodego mnie doprowdzają do szału a co dopiero dwójki......
bylam wczoraj nabadaniu i szyjka jest ok ma 4 cm...tylko mam mega tyłozgiecie i teraz zalezy czy podczas odginania macicy nie bedzie sie szyjka skracac....ale to za miesiąc do kontroli....poza tym ok....
MamoHelenki,Głuszek-tych krzyków najbardziej sie boje,bo krzyki młodego mnie doprowdzają do szału a co dopiero dwójki......
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
Moja strasza zaczęła ssać smoczek
Moja strasza zaczęła ssać smoczek
o widzę, że mamy podobny problem... Odzwyczaiłam ją od tego jak byłam na początku ciąży z Szymkiem, a tu Szymuś ma dydusia to ona też "musi"I najgorsze jest to że nie mam sposobu na nią Najgorzej jak zabiera młodemu "przyjaciela" i za nic nie chce oddać! A drugim miom zmartwieniem jest fakt że zaczela sikać do łóżka w nocy (osttanio już nie ytrzymuje i na wszelki wypadek zakladam od nowa pampka na noc). I w dzien jej sie nie chce chodzic do łazeinki i pod siebie robi... Normalnie gorzej niż piesek
Mama Helenki
Moja córka nie używała smoka ok 6 miesiąca życia, ostatni ją wzieło Ale to chyba tylko na pokaz to ssanie,mam nadzi9eje ze szybko zapomni...
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
u mnie jedno i drugie bezsmoczkowe ;-)
AsiaKC
Just mama
u mnie też bezsmokowi więc problemu nie było :-)
Żeby za łatwo nie było ;-)
a ja staram się starszego odzwyczaić a młodszego przyzwyczaić. Oba starania spełzają na niczym. Przewrotne, nie? ;-)
Żeby za łatwo nie było ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama Helenki
Jak się okazało u mnie ztym smoczkiem to tylko tak na pokaz
Gorzej z butelką, tu nie będzie łatwo, juz prawie małą odzwyczaiłam ale ona ciągle wraca Natomiast młodszą chciała bym powoli przyzwyczajać ale kiepsko mi idzie
Gorzej z butelką, tu nie będzie łatwo, juz prawie małą odzwyczaiłam ale ona ciągle wraca Natomiast młodszą chciała bym powoli przyzwyczajać ale kiepsko mi idzie
Podziel się: