reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

reklama
Hej
bylam wczoraj nabadaniu i szyjka jest ok ma 4 cm...tylko mam mega tyłozgiecie i teraz zalezy czy podczas odginania macicy nie bedzie sie szyjka skracac....ale to za miesiąc do kontroli....poza tym ok....

MamoHelenki,Głuszek-tych krzyków najbardziej sie boje,bo krzyki młodego mnie doprowdzają do szału a co dopiero dwójki......

Ostatnia edycja:
Moja strasza zaczęła ssać smoczek :eek:

o widzę, że mamy podobny problem... Odzwyczaiłam ją od tego jak byłam na początku ciąży z Szymkiem, a tu Szymuś ma dydusia to ona też "musi":confused2:I najgorsze jest to że nie mam sposobu na nią:zawstydzona/y: Najgorzej jak zabiera młodemu "przyjaciela" i za nic nie chce oddać! :wściekła/y: A drugim miom zmartwieniem jest fakt że zaczela sikać do łóżka w nocy (osttanio już nie ytrzymuje i na wszelki wypadek zakladam od nowa:crazy: pampka na noc). I w dzien jej sie nie chce chodzic do łazeinki i pod siebie robi... Normalnie gorzej niż piesek:wściekła/y:

Moja córka nie używała smoka ok 6 miesiąca życia, ostatni ją wzieło :eek: Ale to chyba tylko na pokaz to ssanie,mam nadzi9eje ze szybko zapomni...

a ja staram się starszego odzwyczaić a młodszego przyzwyczaić. Oba starania spełzają na niczym. Przewrotne, nie? ;-)

reklama
Jak się okazało u mnie ztym smoczkiem to tylko tak na pokaz :tak:

Gorzej z butelką, tu nie będzie łatwo, juz prawie małą odzwyczaiłam ale ona ciągle wraca :no: Natomiast młodszą chciała bym powoli przyzwyczajać ale kiepsko mi idzie :eek::rofl2:

Do góry