reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

Witam
mam na imie Agnieszka mam codowna coreczke Natalke która w lutym skonczy dwa latka a w marcu znow zostane mamą. Troszke sie obawiam bo najprowdopodobniej przez kilka miesiecy bede mieszkac z 2 na 4 pietrze. Niestety w wiekrzosci sama bo maz jest kierowca i bywa w domu w weekendy.

reklama
kilolek, ja najpierw kapie mikołaja, potem dostaje butle w rekę, włacząm bajeczkę i ide kąpać mała...
młody chętnie oglada bajki, wiec nie rusza sie sprzed tv ;-)

Hej
u nas młodego kąpie tata ale są takie dni kiedy ja to robie bo mąż często w delegacje myka....też codziennie jest kąpany a z dwójką to nie wiem jak bedzie....jakoś sie trzeba będzie na nowo zorganizować....najgorsze ze te delegacje trwają 3-4 dni i wtedy bede całkiem sama....ale wszystko sobie tłumacze że tym że nie ja pierwsza i ostatnia z dwójką dzieci bede:) moja mama nas szóstke wychowała a taty czasami po dwa tyg nie było....taka praca:)

asiaKC a ja to Ci chyba nawet zazdroszcze, ze Twój mąż ta pracuje, bo przynajmniej wiesz ze musisz dać rade sama, a nie dywagować, czy ci pomoze czy nie ii tracić na takie gdybanie czas:tak:

My kąpiemy różnie, raz ja, raz mąż, zależy które akurat jest wdomu, bo obydwoje pracujemy (na szczescie w jednej firmie na dwie zmiany) i to zalezy tylko od naszego grafiku w pracy. Kąpac cięzko nie jest dwójki, zwlaszcza jak sie juz ma jakis sytem.. Zawsze pierwszy raz najgorszy. My mlodego już ciapciamy ze starszą w dużej wannie, Natka sie bawi dluzej, Szymka wyciągam wczesniej, pozniej jak on juz ubrany to odkladam na chwile do łózeczka, susze Natke, a potem flasia, siusiu i spać;-):tak:

a mój Kuba dzisiaj próbował sie do cycusia przystawić :szok: całe szczęscie sam zrezygnowąła, bo nie bardzo wiedzialam co zrobić. No nie bardzo to mi sie podobało ale nic chciałam go odtracić, więc chyba jak znowu będzie próbowała to mu pozwolę. Może munie zasmakuje :sorry:

reklama
a mój Kuba dzisiaj próbował sie do cycusia przystawić :szok: całe szczęscie sam zrezygnowąła, bo nie bardzo wiedzialam co zrobić. No nie bardzo to mi sie podobało ale nic chciałam go odtracić, więc chyba jak znowu będzie próbowała to mu pozwolę. Może munie zasmakuje :sorry:

U mnie było to samo :sorry: Mała podjęła ze trzy próby i zrezygnowała :tak: Wcale jej nie zabraniałam :tak:

Do góry