reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo - szaleństwo :-)

Dokładne 1016 zł z wysyłką. 700 zł dostawka, 300 zł akcesoria do przerobienia na osobny wózek. Jeszcze był adapter za 50 zł, ale dostałam go gratis ;)
Gdybym nie chciała robić z tego osobnego wózka, to bym kupiła wersję Smorph za 500 zł z kawałkiem.

reklama
Tak się mieście prawie prawie :-D a jak ze smokiem można juz gratulować pierwszego kroku w dorosłość??;-) Ale w taką dostawkę to nawet mój 11.5kg byczek by się zmieścił bo tylko 6-7cm więcej. Teraz już dzieci tak spektakularnie nie rosną:) ja chyba kupie ten mało zachwalany podeścik tylko

Na wysokość jeszcze na sporo miejsca, na szerokość jest wąsko - fakt, ale mieści się :)

A do smoczka już nie wracamy na pewno :) Pierwsze wieczorne zasypianie - 1,5 godz. z lekkim płaczem, drugie - 20 minut bez płaczu, a trzecie (wczoraj) - od razu, bez płaczu :D
Gorzej w dzień. Na początku zasypiał pięknie, a od wczoraj troszkę marudzi... Musimy kupić nowe łóżko, to będę mogła z nim usiąść i go za rękę potrzymać aż zaśnie, bo do łóżeczka nie wejdę ;)

Ewa chyba się u Was sprawdzi ta dostawka ;) Jak Franio zdejmie kurtkę i będzie w lżejszych ubrankach to spokojnie będzie miał miejsce ;)

U nas niestety odpada, bo mój Łobuziak by się nie zmieścił jednak...

reklama
Ewa super Franio wygląda, my faktycznie kupimy tylko dostawkę, bez możliwości osobnego wózka :tak: ale dopiero gdzieś czerwiec/lipiec, super zakup ! :happy:

Do góry