PRZYSZEDŁ BUGGYPOD !!!!!!!!!!!!
Jestem baaardzo zadowolona
Jutro zrobię zdjęcia, to jakieś wrzucę. Już go wypróbowaliśmy - Franek zachwycony, bo nic mu widoku nie ogranicza, siedzi jak na krześle, a jednocześnie jest wygodnie - podpórka na nogi, oparcie na głowę
Póki co jeden minus - jest dość wąski. Jak dziecko siedzi, to nie przeszkadza to wcale, ale jak się rozłoży oparcie do leżenia, to ramiona się prawie nie mieszczą. Przynajmniej mojemu barczystemu Mężczyźnie
Ale to wózek do podjeżdżania, a nie długich wojaży, więc można mu to wybaczyć.
No i pewnie nie raz jeszcze na naszych tragicznych chodnikach docenię pompowane koła X-landera
Jest różnica w prowadzeniu
Aha, jeszcze jeden mały minus - rączka wózka idzie ostro do góry, przez co idzie się blisko tylnej osi. Mnie to nie przeszkadza, ale mój Mąż wolał iść obok wózka i tak go prowadzić. Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia.
Poza tym jest hamulec na tylne koła, przednie skrętne, ale można je zablokować, więc super.
Wygląda to solidnie i nawet estetycznie
Wózek jest wąski - wszędzie się mieści. Stoi mi w kącie pokoju i w zasadzie go nie widać
I najważniejsze - unoszę go jedną ręką i prawie go nie czuję! Lekki jak piórko
To wszystko opinie o wózku po przeróbce na osobną maszynę. Jako dostawkę wypróbuję go chyba dopiero u Rodziców na świętach - tam jest nasza gondola, no i oni mają ogród, więc będzie można się spokojnie rozłożyć ze wszystkim. U nas pod blokiem jest ciężko tak eksperymentować
Polecam też sprzedawcę z tej oficjalnej strony. Błyskawiczna wysyłka, odpowiada na każdego maila. Super!