reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo - szaleństwo :-)

Dziewczyny, dostaliśmy od Rodziców kasę na dostawkę Buggypod. Dziś zamawiamy! Powinna dojść w przyszłym tygodniu. Kupujemy razem z elementami do złożenia w osobny wózek, więc dam znać, jak się jeździ :)

reklama
Dziewczyny, dostaliśmy od Rodziców kasę na dostawkę Buggypod. Dziś zamawiamy! Powinna dojść w przyszłym tygodniu. Kupujemy razem z elementami do złożenia w osobny wózek, więc dam znać, jak się jeździ :)

ojej to już się nie mogę doczekać na opinię!!! sama poważnie o niej myślę..

ewa86- my mamy podobne łóżko piętrowe, na dole w szufladach mamy masę zabawek. Kupiliśmy je jak byłam w drugiej ciąży, początkowo złożone, potem dwa łóżka oddzielne, ale jak Wiktor skończył 6 lat zdecydowaliśmy że może już spać na górze i złożyliśmy je przez co więcej miejsca mają teraz w pokoju. Wcześniej baliśmy się bo Wikuś często w nocy wstaje.
Również ciekawa jestem jak z tą dostawką :)

a ja się wkurzyłam, bo znalazłam w końcu (po wielu wybrzydzaniach) łóżeczko, które postanowiłam kupić Natalce, wysłałam linka do mojej mamy, żeby się pochwalić a ona mnie oświeciła, że przy tym łóżeczku jest napisane "wycofano z oferty"... napisałam do nich a oni odpisali, że już ich nie produkują... myślałam, że mnie krew zaleje! :baffled:

a to moje łóżeczko:

tapczanik.jpg

Irisson, chyba przez buggypod.pl. Na Allegro nie ma wszystkich części, a to całe conversion kit jest nawet droższe :/

ewa - a jaki Cię wyszedł koszt całości (z dodatkami?)

ja narazie dumam nad łóżeczkami ze strony, z której kupujesz piętrowe, tylko ja myślę o zwykłym - parterowym..

Kontaktowałam się z gościem ze strony buggypod.pl i zapytałam o jakiś rabat ;) Zaproponował mi adapter za darmo (bo muszę mieć adapter do X-landera). Zawsze to 50 zł do przodu ;) No i wyjdzie nam za dostawkę + przeróbkę na wózek 1000 zł.
Gdybym nie chciała przerabiać tego na osobny pojazd, to wybrałabym wersję Smorph - za 530 zł. Niczym się nie różni oprócz tego, że nie da się jej przerobić na osobną spacerówkę :) No ale że od Dziadków Franek dostał 1000 zł na wózek, to się już nie spinam i biorę tą droższą wersję.
Na Allegro ceny dostawki są porównywalne, przeróbka na wózek wychodzi sporo drożej. Na ebayu nowe zestawy też są w podobnych cenach. Więc już więcej nie kombinuję i biorę, co jest. Wieczorem będę zamawiać, to pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia zdam relację :)

A łóżeczko będziemy kupować jak przyjdzie zwrot podatku...
Właśnie - jakie materace byście wybrały? Piankowe czy sprężynowe? Ja wolę piankowe, ale mój Mąż mówi, że sprężyny lepsze. No i nie możemy się dogadać ;)

reklama
Do góry