reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
Wiecie co tak pisząc żartem to ja bym się na drugi raz zastanowiła czy chcę drugie dziecko bo jak patrzę na te moje łobuzy to już sił mi brakuje :-DNormalnie się leją. Magda zaraz 6 lat będzie miała ale nie da sobą pomiatać a Mateusz jest tak zaczepny ze czasem ja sama mam ochotę mu przyłożyć;-):-)Ale poza tymi momentami kiedy ja ich rozdzielam i krzyczę na nich to są oczywiście przekochani i w życiu bym nic nie zmieniła. Czekam tylko na okres spokoju między nimi ale chyba się łudzę bo pamiętam jak sama przez cały czas lałam sięz siostrą:-D

Cicha, SUUUUUUUUUUUPER! Wszystkie Ci mocno kibicujemy i trzymamy kciuki za małą fasoleczkę i za Ciebie (myślę, że mogę pisać w imieniu dziewczyn ;-))
Na kiedy masz termin???

Wiecie co tak pisząc żartem to ja bym się na drugi raz zastanowiła czy chcę drugie dziecko bo jak patrzę na te moje łobuzy to już sił mi brakuje :-DNormalnie się leją.

Ania TERAZ mi to piszesz:szok: he he zartuje - i tak widze, ze i tak sa takie jek mowisz a wiec przekochane i tylko troche zadziorne:-)

Kasia tak na oko biorac pod uwage suwaczek to 28 -30 marzec (z tego wszystkiego zapomnialam zapytac:zawstydzona/y:) ale jak znam zycie to pewnie bedzie raczej poczatek kwietnia:-):-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry