reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - bo Maniek już dwa razy miał zapalenie oskrzeli, i kilka razy robiliśmy
mu nebulizację z pulmicortu, bo zaczynał mieć taki brzydki kaszel.
Koszt Pulmicortu to prawie 40,00zł. a jeśli pulmonolog wypisałby nam, że jest to kaszel
o podłożu alergicznym lub astmatycznym, to wówczas ten lek mamy za 1zł.
Dostaliśmy skierowanie od pediatry i czekaliśmy.....ale się nie doczekaliśmy :/
Jestem wściekła.....bo wydawało mi się, że skoro się tyle miesięcy czeka, to są jakieś
limity pacjentów na ten dzień, a tu doopa. I jak te dzieci mają być zdrowe...?!
Wściekłam się.....muszę się napić kawy ;)

Sol ja generalnie gadżeciara jezdem i dla mnie najważniejszy jest wygląd i dobry aparat. Dwie Nokie E72 rozwaliłam raz dwa:) Teraz mam E7 i jest super.
Podoba mi się Smasung Galaxy S II i Samsung Ace ? Chyba tak się zwą, dotykówki, super, ale nie znam cen.
A może ta Nokia nowa, kolorowa, dotykowa? Chyba, że się boisz ją rozwalić :))))

Carola - a po co mi Nokia - żebym kase w błoto wywaliła bo w ciągu miesiąca mi się zepsuje??? :laugh2::laugh2::laugh2: Mi ten Samsung Galaxy też się podoba i chyba o ten poproszę :-p

Spacer zaliczony, obiad nastawiony, Emi usnęła mi pod domem i dosypia teraz w foteliku bo w łóżeczku nie chciała.
Spadam pilnować gulaszu i kluseczków śląskich :tak:

Karola baaardzo dziwne :baffled:

Kocurku :szok: to by się pięknie komponowało :sorry: śliczne :rolleyes2:

:szok: Made :no: to jest jakaś kpina... nie wyobrażam sibie, żeby lekarz przez godzinę był w stanie obsłużyć 44 pacjentów, nawet tych małych :eek:

Ostatnia edycja:
Carola a jak tam z małżonkiem ? ;-)

My po zakupoach . Musiałam z banku wybrać kase tam młodemu odłozyłam z chrzcin i z becikowego bo na tego du*pka nie ma co liczyc zeby jakas kase dał . .
Kupiłam pampersy chusteczki body z napisem POLSKA i bluzke z napisem MALY KIBIC .
a sobie farbe do włosow ;-):-);-)

reklama
witam ponownie :)

lil : sliczne foto :) a co do zakupow mas zracje, podjelam syzbka decyzje, wg rad pana :)
co do domku to sie nie ludze...szukamy od 1,5roku i wiem jak tu ciezko cos znalezc... kolejna okazja moze sie trafic za mieisac a moze znow za rok i dalej...

kocie : pamietam pamietam te rajstopy szampon i farbe...ale jak ty to robisz...? ? tego to ja NIGDY nie pojme :) Ale ty za to kupujesz gadzety i dekorujesz sobie wasz domek a ja po raz kolejny zpstalam zrpobiona w jajo i jeszcze dlugo bede mùarzyc o mojej lakowanej kuchni i zen lazience :)

made : 44...? paranoja ... !!!!niesamowite...

mloda : gratki 9 m-cy dla rafalka !!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry