reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - bo Maniek już dwa razy miał zapalenie oskrzeli, i kilka razy robiliśmy
mu nebulizację z pulmicortu, bo zaczynał mieć taki brzydki kaszel.
Koszt Pulmicortu to prawie 40,00zł. a jeśli pulmonolog wypisałby nam, że jest to kaszel
o podłożu alergicznym lub astmatycznym, to wówczas ten lek mamy za 1zł.
Dostaliśmy skierowanie od pediatry i czekaliśmy.....ale się nie doczekaliśmy :/
Jestem wściekła.....bo wydawało mi się, że skoro się tyle miesięcy czeka, to są jakieś
limity pacjentów na ten dzień, a tu doopa. I jak te dzieci mają być zdrowe...?!
Wściekłam się.....muszę się napić kawy ;)

Sol ja generalnie gadżeciara jezdem i dla mnie najważniejszy jest wygląd i dobry aparat. Dwie Nokie E72 rozwaliłam raz dwa:) Teraz mam E7 i jest super.
Podoba mi się Smasung Galaxy S II i Samsung Ace ? Chyba tak się zwą, dotykówki, super, ale nie znam cen.
A może ta Nokia nowa, kolorowa, dotykowa? Chyba, że się boisz ją rozwalić :))))

Carola - a po co mi Nokia - żebym kase w błoto wywaliła bo w ciągu miesiąca mi się zepsuje??? :laugh2::laugh2::laugh2: Mi ten Samsung Galaxy też się podoba i chyba o ten poproszę :-p

Spacer zaliczony, obiad nastawiony, Emi usnęła mi pod domem i dosypia teraz w foteliku bo w łóżeczku nie chciała.
Spadam pilnować gulaszu i kluseczków śląskich :tak:

Karola baaardzo dziwne :baffled:

Kocurku :szok: to by się pięknie komponowało :sorry: śliczne :rolleyes2:

:szok: Made :no: to jest jakaś kpina... nie wyobrażam sibie, żeby lekarz przez godzinę był w stanie obsłużyć 44 pacjentów, nawet tych małych :eek:

Ostatnia edycja:
Carola a jak tam z małżonkiem ? ;-)

My po zakupoach . Musiałam z banku wybrać kase tam młodemu odłozyłam z chrzcin i z becikowego bo na tego du*pka nie ma co liczyc zeby jakas kase dał . .
Kupiłam pampersy chusteczki body z napisem POLSKA i bluzke z napisem MALY KIBIC .
a sobie farbe do włosow ;-):-);-)

reklama
witam ponownie :)

lil : sliczne foto :) a co do zakupow mas zracje, podjelam syzbka decyzje, wg rad pana :)
co do domku to sie nie ludze...szukamy od 1,5roku i wiem jak tu ciezko cos znalezc... kolejna okazja moze sie trafic za mieisac a moze znow za rok i dalej...

kocie : pamietam pamietam te rajstopy szampon i farbe...ale jak ty to robisz...? ? tego to ja NIGDY nie pojme :) Ale ty za to kupujesz gadzety i dekorujesz sobie wasz domek a ja po raz kolejny zpstalam zrpobiona w jajo i jeszcze dlugo bede mùarzyc o mojej lakowanej kuchni i zen lazience :)

made : 44...? paranoja ... !!!!niesamowite...

mloda : gratki 9 m-cy dla rafalka !!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry