reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda czyli z K. w dalszym ciągu się nie poprawiło? Dalej zero zainteresowania? Składałaś już pozew o alimenty?

Made przykro mi, że się do lekarza nie udało... nie ma co, służbę zdrowia mamy wspaniałą :eek: niedawno mój teść chciał się zarejestrować do okulisty. Pierwsze wolne miejsce na nfz za pół roku:szok:

reklama
Rureczko tak złożyłam czekam dalej na termin rozprawy . Pisze smsy co u mnie słychać . A i czy wyjde na dwor z małym bo chciała by go zobaczyc . A co to obrazek do oglądania . ?

A słychajcie pewną akcje ;-) .

w sobote wybrałam się z D i Rafałkiem na spcer. D , wiózł wozek a ja szłam obok doszlismy do spteki to ja wchodziła ma schodka do srodka i wyobrazcie sobie ze na przeciwko szedł w nasza strone pijany K ... ja byłam w srodku . K weszedł do srodka z pytaniem do mnie : " WYJE*bac mu teraz czy za chwile " ? . I wyszedł . i ja zaraz tez wyszłam za nim i stanęłam kolo wozka a on do mnie : " zniszcze Cie i Ciebie tez D . . To ja sobie sięgnełam do torebki bo chciałam telefon wyciągnąc to K . sie wystraszył i poszedł . I pytam D. co Ci K. gadał jak do ciebie podeszedł . To D do mnie ze K się z nim przywitał normalnie mu ręke podał i spytał D. " czy fajnie mu sie wózek wiezie " to D . mu odpowiedział " ze bardzo dobrze " ;-)

A wczoraj byłam z D . i jego rodzicami w kinie na Kac Wawa suuuper film ;-):-):-) polecam ;-)

JOS A jakie gadżety?? :szok: NO JAKIE??? :szok: Toć tylko te trzy bramki dla psa i teraz poluję na bramko-kojec:sorry:

Jos jak doczytałam o tym jak Ci ludzi kupili Wam z przed nosa dom, to dopiero dotarło do mnie jaka to musi być walka i trudność w znalezieniu takiego domu, bo o kwotach za te domy juz nie wspomnę... :baffled: jak paczkę gum, kupili, dobre określenie :eek:

Kocurku gdyby nie moje bystre oko w lumpeksach, to miałabym identyczny stan zakupów na dzień dzisiejszy jak Ty :sorry: :tak: w kwestii liczb oczywiście :-p

musiałam ;-) zdj z przed chwilki ;-)

P060312_16.25_[01].jpg
a to ja :p
P290112_15.38.jpg

Wróciłam z kawki z kolezanką, nakarmiłam i położyłam Mię. Czekam teraz na M. i będzie małe świętowanko z okazji zdanego egzaminu, a w sobotę będzie już większe świętowanko! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nie wiem, co u Was, bo internet mi do tego nawala... :baffled:

reklama
Dostałam paczuszkę, w sumie kuot dostał:)))
Spanie montowane na kaloryfer, ogromniasteeee!!!! W zoologicznym cena x2 a mniejsze o 1/3.

Łaaaaaaaaaaa dzwonili z ofertą pracy, musiałabym jechać 17-stego do Gorzowa na rozmowę kwalifikacyjną....
Menager restauracji/kawiarni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry