reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie też by mnie nie dziwiło, gdyby nie to, że miesiąc temu dzwoniłam i mi baba powiedziała, że termin na koniec marca. Zdziwiłam się bardzo, że marzec się zaczął a tu żadnego powiadomienia. A ona mi dzisiaj z majem wyskakuje :szok:

Skoro mała dalej śpi, to wybaczycie moje kochane, ale będę sprzątać, aż mnie kusi żeby Wam pokazać jaki mam bajzel epokowy :-p Pierwsze tego typu układanie we wszystkich szafach i regałach od wprowadzenia się :sorry::sorry::sorry:

BOOGIE wczoraj już nie odpowiedziałam, przepraszam, ale Ola mnie wykończyła emocjonalnie :eek:

PAULA coś widziałam... czekaj czekaj.....

RURECZKO kochana - bez nerwów, bo niewskazane... ot nic się jeszcze w kwestii organizacji w naszym systemie sądowniczym nie poprawiło... :sorry:

Rurka spokojnie, tak to jest i tego nie zmienimy.
Ja od roku się tłukę po sądach.

Boogie mam babkę z makiem.

Lil jakąś na Allegro znalazła Sol i kupiłyśmy.

reklama
KArola :-) to daj troszkę tego makowca :tak: mniam, mniam musi być ;-) a zapytam, zaglądałaś może do tej paczki? :sorry: Bo kurka wodna się martwię, czy to się przyda :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry