reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - uuuu....to przynajmniej musisz krzyknąć 10 000,00zł. brutto, żeby Ci się dojazdy
kalkulowały :eek::-)

reklama
co tam kobitki?

Ogloszenia
w rossmanie jest promocja na chusteczki dzidzius 3x72 szt za 11,79 oran na chusteczki nivea 4x63 szt za 19.99zl

Ostatnia edycja:
made a calkiem przyjemny i spokojny dzien mialam...
pochodzilam popatrzylam i jestem w szoku ze w sklepach jeszcze butow wiosennych nie ma, a jak maja to resztki z zeszlego sezonu.

rureczko a wiec tak:
pojechalam do naszego miasteczka
poszlam na poczte (poplacic rachunki:-/)
potem na rynek, chcialam kupic sobie koszule 2 do porodu ale jak pani zaspiewala mi 36 zl za takie koszule jak na allegro sa od 17 zl to mi kopara opadla i podziekowalam
potem do rzeznika
do obuwniczych 3
biedronka/lidl/tesco zakupy spozywcze
do domu rozpakowac zakupy i zjesc obiad
a potem do tesciowej na ploty
do domu mialam wracac kolo 15.30 ale maz zadzwonil zebym jeszcze posiedziala do 17 i po drodze odebrala go z pracy, wiec poslusznie siedzialam:-)
dzien bardzo mily , Iwcia grzeczna

Ostatnia edycja:
Wiolu - ćo też Ci do głowy przyszło, chodzić po sklepach i butów szukać,
jak tu nasza rureczka od ręki Ci ślicznych mokasynów wyszuka :-)))))))

reklama
Wiola też dzisiaj szukałam piżamy, ja nie lubię koszul nocnych, ale mało jest takich do karmienia ze spodniami, a już czuję, że w szpitalu będą mnie BARDZO namawiać do karmienia piersią więc kupię takie z guziczkami. Czytałam na innych wątkach, że te z allegro nie są takie złe :) Dzień miałaś pracowity :szok: aż wstyd, że ja się tak lenię :zawstydzona/y: ale jutro nadrobię! muszę pranie poskładać, zrobić drugie, małe zakupy i maż sobie zażyczył barszcz biały, którego nigdy w życiu nie robiłam:-(

Made Ty... Ty... uważaj, bo jeszcze coś Ci znajdę:-D:-D

NIC SIE NIE ZNACIE!! Tylko Sol docenia moje starania:-D

Edit:
ubrałybyście to na nogi? u mnie w mieście bardzo popularne:szok:
http://moda.allegro.pl/platformy-lita-jeffrey-campbell-mustard-i2169622748.html

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry