reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just ja sie dolaczam z kubasem kawy :))))

:

Asionku
my się tak rzadko ostatnio spotykamy :-) Co tam ciekawego na październiku się dzieje? Już dłuuuugo nie zaglądałam......A pogoda jaka u Was? Lato już? :-p?

oj rzadko ... a na pazdzirniku roznie bywa , dzieci masowo przezywaja jakis bunt na spanie czy cos :-D nastroje tez rozne ...
pogoda fajna :) dzisiaj wieje troche mocno , ale zimno nie jest :)))
a jak niunia ??

asionek : jak maly ???? co u was ciekawqego? ty widze tak jak ja, jak maz w domu to czasu 3 razy mniej zamiast wiecej ;)

maly bzrdzo dobrze sie miewa hehe , nauczyl sie pluc i pluje caly czas , caly w slinie jest i wszystko na okolo :szok::-D
no z mezami tak juz jest jak sa w domu czasu brak ...
szkoda domku , ale widze na zakupach sie wyrzylas :-D

rureczka - u nas kiepsko....noce nieprzespane, dni wyjąco niepokojące :eek:
Nic mojemu dziecku nie pasuje....zrobić też nic nie mogę.
Wypatruję wiosny....mam nadzieję, że jak zaczniemy regularnie wychodzić,
to moje dziecko się uspokoi :)
:eek:

no wlasnie z tym MM na noc czy kaszka to roznie bywa , ale z tego co czytam wychodzi raczej , ze dziecko jak ma spac to i na cycu bedzie , a wynalazki malo co pomagaja zeby nie powiedziec nic ...

Dziękuję Wam za rady, macie rację! Czekam z rozszerzaniem diety Mii do skończonego 4. m-ca! :tak:

A w ogóle chciałam się pochwalić, ze właśnie dostałam wyniki mojego egzaminu ustnego, za którego trzymałyście kciuki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
ZDAŁAM!!!
:-):rofl2::happy::-D:tak:;-):wink::wink::yes::yes:;-):tak::-D:happy::rofl2::-)

masz racje jak mala miala takie problemy z brzuszkiem lepiej zaczekac :)
my dopiero powoli zaczynamy cos dawac :)
super , ze egzamin zdany !! :))))

:"Nie będziesz jadł mleka, nie będziesz miał siły, nie będziesz pił wody, nie będziesz miał siły, nie będziesz robił koopy, to zajrzę Ci do poopy" :sorry::zawstydzona/y::-D

nie no padlam :-D:-D:-D:-D:-D

Carola - poszukuję fajnego telefoniku z ekranem dotykowym ok 3.1-3.5 cala, firmowy nie no-name, z systemem Android -ostatecznie Symbian, z Wi-fi, Blotooth, ogólnie nie duży i ładny ma być - pomożesz mi coś takiego znaleźć? :-p

hmmm ja podobnie jak Pok polece blackberry , Iphone
Noki juz cale wieki nie mialam wiec nie wiem jak teraz sie sprawuja , ale Karolina ma moze cos powie wiecej :)))

reklama
Boogie dopiero dzisiaj K. odbierze, Ninka chora i nie wyłażę :(

Makowiec na stół;)

Kurka jak ja lubię takie akcje...pamiętacie jak Wam pisałam, że mój ex, ojciec biologiczny małej pisze do mnie?
Właśnie do mnie napisał, że mam NIE odpisywać jego żonie bo ta podejrzewa nas o romans i podobno wysłała mi email na Facebooku.
Paczam i rzeczywiście jest coś... Kobieta kulturalnie zapytała czy mam coś poza dzieckiem z jej mężem:szok:
Jaja, przecież oni w Norwegii mieszkają to po 1 a po 2 to jak to??????????

Kocie haha, dokładnie...dorośli ludzie a jak dzieci reagują...i u niej w profilu zobaczyłam ich zdjęcie ze ślubu i jego córkę z nią...serduszko zabolało...

Kuot poluje na rybkę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciekawe zjawisko nie? Nie kochasz, skrzywdził, wręcz nie cierpisz drania chwilami a serducho jednak zakłuje...

Mój Szanowny pojechał z Mańkiem do pulmonologa....
Rano pojechał ze skierowaniem i wyciągnął kartę, czekaliśmy na tą wizytę
jakieś dwa miesiące. Pulmonolog miał przyjmować między 14 - 15.
Przed chwilą dzwonił.....zgadnijcie, który jest w kolejce?
44!!!!! :szok: Dwa miesiące czekania!!! Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać,
to już dawno poszłabym z nim prywatnie.
Mowę mi odjęło....właśnie wracają.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry