Asionek31
Fanka BB :)
Just ja sie dolaczam z kubasem kawy )))
oj rzadko ... a na pazdzirniku roznie bywa , dzieci masowo przezywaja jakis bunt na spanie czy cos nastroje tez rozne ...
pogoda fajna dzisiaj wieje troche mocno , ale zimno nie jest ))
a jak niunia ??
maly bzrdzo dobrze sie miewa hehe , nauczyl sie pluc i pluje caly czas , caly w slinie jest i wszystko na okolo
no z mezami tak juz jest jak sa w domu czasu brak ...
szkoda domku , ale widze na zakupach sie wyrzylas
no wlasnie z tym MM na noc czy kaszka to roznie bywa , ale z tego co czytam wychodzi raczej , ze dziecko jak ma spac to i na cycu bedzie , a wynalazki malo co pomagaja zeby nie powiedziec nic ...
masz racje jak mala miala takie problemy z brzuszkiem lepiej zaczekac
my dopiero powoli zaczynamy cos dawac
super , ze egzamin zdany !! )))
nie no padlam
hmmm ja podobnie jak Pok polece blackberry , Iphone
Noki juz cale wieki nie mialam wiec nie wiem jak teraz sie sprawuja , ale Karolina ma moze cos powie wiecej ))
:
Asionku my się tak rzadko ostatnio spotykamy :-) Co tam ciekawego na październiku się dzieje? Już dłuuuugo nie zaglądałam......A pogoda jaka u Was? Lato już? ?
oj rzadko ... a na pazdzirniku roznie bywa , dzieci masowo przezywaja jakis bunt na spanie czy cos nastroje tez rozne ...
pogoda fajna dzisiaj wieje troche mocno , ale zimno nie jest ))
a jak niunia ??
asionek : jak maly ???? co u was ciekawqego? ty widze tak jak ja, jak maz w domu to czasu 3 razy mniej zamiast wiecej
maly bzrdzo dobrze sie miewa hehe , nauczyl sie pluc i pluje caly czas , caly w slinie jest i wszystko na okolo
no z mezami tak juz jest jak sa w domu czasu brak ...
szkoda domku , ale widze na zakupach sie wyrzylas
rureczka - u nas kiepsko....noce nieprzespane, dni wyjąco niepokojące
Nic mojemu dziecku nie pasuje....zrobić też nic nie mogę.
Wypatruję wiosny....mam nadzieję, że jak zaczniemy regularnie wychodzić,
to moje dziecko się uspokoi
no wlasnie z tym MM na noc czy kaszka to roznie bywa , ale z tego co czytam wychodzi raczej , ze dziecko jak ma spac to i na cycu bedzie , a wynalazki malo co pomagaja zeby nie powiedziec nic ...
Dziękuję Wam za rady, macie rację! Czekam z rozszerzaniem diety Mii do skończonego 4. m-ca!
A w ogóle chciałam się pochwalić, ze właśnie dostałam wyniki mojego egzaminu ustnego, za którego trzymałyście kciuki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
ZDAŁAM!!!
:-);-);-):-)
masz racje jak mala miala takie problemy z brzuszkiem lepiej zaczekac
my dopiero powoli zaczynamy cos dawac
super , ze egzamin zdany !! )))
:"Nie będziesz jadł mleka, nie będziesz miał siły, nie będziesz pił wody, nie będziesz miał siły, nie będziesz robił koopy, to zajrzę Ci do poopy"
nie no padlam
Carola - poszukuję fajnego telefoniku z ekranem dotykowym ok 3.1-3.5 cala, firmowy nie no-name, z systemem Android -ostatecznie Symbian, z Wi-fi, Blotooth, ogólnie nie duży i ładny ma być - pomożesz mi coś takiego znaleźć?
hmmm ja podobnie jak Pok polece blackberry , Iphone
Noki juz cale wieki nie mialam wiec nie wiem jak teraz sie sprawuja , ale Karolina ma moze cos powie wiecej ))