- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Fiu fiu jaka gwiazda gratulacje
mademoiselle
Fanka BB :)
Ech...zagadałam się
A teraz się Borysek obudził )) Wlecę później
A teraz się Borysek obudził )) Wlecę później
Czarny Kocur
Made by Made :*
mlodamamusia Oooo .. ! ))))))))))))))))))) pięknie!!
made jak mogłaś..!! Rozbudziłaś nadzieje na wspólną kawę i odchodzisz..!!!
rurkka dolewka czekolady?? Spienić mleczko??? :-)
made jak mogłaś..!! Rozbudziłaś nadzieje na wspólną kawę i odchodzisz..!!!
rurkka dolewka czekolady?? Spienić mleczko??? :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocie nawet mąż o mnie tak nie dba... chyba się do Ciebie przeniosę
Czarny Kocur
rureczka zapraszam :-):-) mam tylko nadzieję, że lubisz białe, upierdliwe i narzucające się ze swoją miłością i potrzebą uwagi labradory i przemykające chyłkiem czarne koty
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ooo miód na moje uszy. Chciałam zawsze psa, i nawet namawiam Łukasza właśnie na labradora zeby się z Dzidziem razem chowali, ale marnie to widzę- powiedział, że nie będzie wyprowadzał przed pracą
Czarny Kocur
rureczka na wspólne chowanie szczeniaka labradora i maluszka nie namawiam.... ja wychowywałam Bilona przez jego pierwsze pół roku - labradory są wyjątkowe
Kosztowało mnie to więcej zarwanych nocy (na wynoszenie na dwór co dwie godziny!!) niż przy dziecku, ciągłe sprzątanie siuśków i kupek, codzienne gotowanie (bo one mają wrażliwe żołądki jak są małe.. potem zresztą też ) Aaaaa.. i jakieś 8-9 par butów nieuważnie zostawianych na dostępnej wysokości Ale faktycznie są to najodpowiedniejsze psy dla dzieci - niesamowicie łagodne i ciągle chcą się bawić
Kosztowało mnie to więcej zarwanych nocy (na wynoszenie na dwór co dwie godziny!!) niż przy dziecku, ciągłe sprzątanie siuśków i kupek, codzienne gotowanie (bo one mają wrażliwe żołądki jak są małe.. potem zresztą też ) Aaaaa.. i jakieś 8-9 par butów nieuważnie zostawianych na dostępnej wysokości Ale faktycznie są to najodpowiedniejsze psy dla dzieci - niesamowicie łagodne i ciągle chcą się bawić
Ostatnia edycja:
rruurrkkaa
Mama Misiatków
To dobrze wiedzieć... ale może kiedyś będzie mi dane
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
AAAAAA KOLEŻANKI MOJE DROGIE
WYBACZCIE, ŻE JA OSTATNIO TAK TYLKO Z KRZAKÓW, ALE MAM NOWINĘ WARTĄ ZAKOMUNIKOWANIA CAŁEMU ŚWIATU
A MIANOWICIE MAMY PIERWSZY ZĄBEK, BARDZO MALUTKO JESZCZE GO, ALE JUŻ CZUĆ
UFFFF ulżyło mi dumnej matce ;-)
!!! Leopoldynko pupinko kochana, rośnij duży i zdrowy i bądź szczęśliwy w życiu :*
WYBACZCIE, ŻE JA OSTATNIO TAK TYLKO Z KRZAKÓW, ALE MAM NOWINĘ WARTĄ ZAKOMUNIKOWANIA CAŁEMU ŚWIATU
A MIANOWICIE MAMY PIERWSZY ZĄBEK, BARDZO MALUTKO JESZCZE GO, ALE JUŻ CZUĆ
UFFFF ulżyło mi dumnej matce ;-)
!!! Leopoldynko pupinko kochana, rośnij duży i zdrowy i bądź szczęśliwy w życiu :*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: