reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oJEEJ..!!! ZAPOMNIALAM O NAJWAZNIEJSZYM, co mą duszę cieszy od wczoraj ... zaraz wstawię, tylko mała mi pozwoli... bo u nas chyba ząbki - kluseczka zawodzi z rączkami w buzi moja malutka :sorry2:

a ja się poddaje-odkąd moje dziecie nauczyło się kulac to mam przechlapane-ciągle ląduje na brzuchu i krzyk bo źle-najgorzej że po jedzeniu i wszystko ulewa...

Lil-dobrze że gwiazdka co roku-może za rok Maciuś wystąpi i się uda go nagrac?a fotel z ikei-to taki czerwony, zamykamy pomarańczową budką???

Kocur-filiżanka pierwsza klasa;)

Kocurku nie martw się - przynajmniej mała szybciej będzie mogła wziąć "coś na ząb" - a kocurki i tak zawsze na 4 łapy spadają! Nie wiem czy to ma sens co napisałam??? :baffled:

Made
poproszę więc o te buziaczki! Ale dla mnie, bo Maciusiowi wcale nie jest przykro, że nie poszedł do przedszkola....:dry: A Maciuś też zawsze przed zaśnięciem musiał się wyryczeć...uznałam, że TEN TYP tak ma i już....

Paulinka dokładnie ten fotel!

made: och... to ten zygmus cwaniaczek... :)

lil : no u nas imieniny L. 15.11 pozniej 3 tygodnie i mikolaj, 2 tygodnie urodziny i 2 dni i gwiazdka! maly jest tak zakrecony ze juz nie wie o co kaman... niania go dzis poyta co dostal na urodziny a on z grubej rury "od gwiazdora poprosilem plauymobile zamek i rycesrzy i smoka i ciezarowke i auto (...)" ...
no nic... bedzie starszy to dpokladnie polapie sie w datach ;)
co na urodizny 26.11 dostal juz nie pamieta... co zrobic jak tak sie zaciazylo grudniowo ;)
na pocieszenie theophile : urodziny 26.11, mikolaj 10 dni pozniej, imieniny 20.12 i gwiazdka 4 dni pozniej
hahahahhaa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry