reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - z wielką przyjemnością :-D))))) BUZIAK KOCHANA !!!

Kocurek - kto Cię tak bardzo lubi ? :-p:-):-D)))) Po cichu zazdroszczę takiej koleżanki ;-)

Właśnie wróciłam z poczty, bo listonosz mi wręczył awizo, że niby przesyłka uszkodzona i odbiór na poczcie :/ no i trzeba było zdjąć fartuszek i się lekko podlansować :zawstydzona/y: Na szczęście okazało się, że wszystko w porządku z zawartością :)

Kocurek Kochana moja, najdroższa i najwspanialsza....podałabyś made przepis na zawijanego makowca, co ? ;-)

reklama
Fiu fiu jakie tajemnicze karteczki:-D

Dziewczyny stałam prawie godzine w rybnym :crazy: na szczęscie kupiłam już wszystko, łącznie z prezentami dla całej rodzinki:-D szkoda tylko, że mój portfel wyczyszczony do cna... ale:-D:-D:-D:-D o 7 rano wpłynęła wypłata na konto:-D:-D ach:-D

hej misie
melduje sie jeszcze z asia w brzuszku. Moja córa jest bardzo grzeczna i wczoraj na kontroli spisała sie na medal. Pessar trzyma rozwarcie nie postępuje;) na usg malutka jak malowanie, waży prawie 3kg jest w pozycji gotowa do startu. Na ktg skurcze pojedyńcze bez większego znaczenia. Przebadali mnie na wszystkie strony. Morfologia i mocz książkowo GBS ujemny;) Jesteśmy zatem gotowe. Plan jest taki, że jak mała nie zechce inaczej to 3 stycznia do szpitala zdejmujemy krążek i granat odbezpieczony. Liczę więc, że 3-4 malutka będzie z nami. (jak coś to ginpowiedział że troche pomogą żeby sie nie leniła)

a ja to wam zazdroszcze tych przygotowań bo nadal leże bo mnie tak krzyż boli bo sie wczoraj 2h osiedziałam na ławce w poczekalni. Wieczorem jak mój mężuś wróci to robi wafle z nadzieniem czekoladowym, jutro jajka faszerowane i sałatka jarzynowa, śledzie już mam, reszta potraw zostanie zakupiona lub przyniesiona;)

kocurek fajna karteczka i ozdoby super

jos dużo zdrówka dla Poldusia i niech rośnie ku radości mamusi:-D

rureczka tylko sie nie przemęczaj z tymi przygotowaniami nie wszytsko musi być super to moja filozofia w tym roku;)

Łee...miałam nadzieję na jakąś długą lekturę, a tu zaledwie kilka postów :baffled: Czy wszystkie babeczki są w kuchni ???
My właśnie wróciliśmy ze spacerku, sypie śnieg i tak przyjemnie szczypie w policzka :))) Maniek padł w łóżeczku, a Zygmuś jak spał tak śpi :-D)))
Myślę, że jakaś kawa w dobrym towarzystwie nie opóźni tych Świąt :-p:-) Która koleżanka chętna ?

reklama
To ja chętnie... Made sie nie podzieliła, to będzie miała mysie świeta:-D

Gdzie się Młoda tak długo podziewa?? Dawno jej nie było...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry