reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzękuję Wam pięknie :****

na razie mój żabolek idzie w ciemny blond i ciemnoszare oczka...zobaczymy :-):-):-)

Na zdjęciach wydaje się dużo większa, niż w rzeczywistości kruszyna moja... A główka już taki okrąglaczek się zrobił, bo wcześniej bardzo była wydłużona ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
kotku ale slicznie wygladacie...uwielbiam zdjecia takich maluszkow
lil moja IWA ODRAZ MIALA BRAZOWE OCZYSKA . a ty bierz sie za rodzenie i nie obijaj sie

ja tez naleze do tych samodzielnych, nie lubie jak ktos mi sie wtraca i pomaga...przeciez ja wiem lepiej co dobre dla mnie i mojego dziecka;-):-p. lukasz po naszym powrocie do domu mial wolna sobote i niedziele a w poniedzialek zostalysmy juz same, w piatek wieczorem wrocilysmy do domu.

rureczko jak dolegliwosci?

Kocie..Ty i te Twoje usta...i oczyska przepiękne!
Ninka miała niebieskie po narodzinach,potem brązowawo-zielone i teraz już zostały ciemno brązowe:) A ja mam niebieskie.

Smutno mi...macie dzidziulki i fasolki...a ja nic:(

Normalnie mnie tu rozpieszczacie niemożliwie... :rofl2: To wstawię jeszcze jedno zdjątko - to Oleńka w swoim "łóżeczku" ;)))))

I zmykam, bo znowu przez sen zrobiła kupkę i się wybudza :-p

Wiolu rano różnie, toaleta generalnie źle na mnie wpływa i jak tam wchodzę siusiu to mnie odrzuca. Poza tym cyczki bola, zmęczona jestem tak, że rano wstać nie mogę, wieczorem o 20 padam, w dzień musze drzemkować...
W poniedziałek mam wizytę i już czekam aż zobaczę serduszko :)
A Ty jak??

Dziewczyny jak mam umowę od 1 października to mogę iść na zwolnienie już teraz, czy muszę czekać?

Oliwka masz dwie super dziewczyny! A fasolka i dzidziulka też jeszcze będzie! Nasze kciuki już o to zadbają!

Wioluś ano się obijam - niby mam jeszcze czas hehe :-) Nie tylko się obijam, ale też mi odbija! A Ty też samodzielna jesteś! W sumie to Twój mąż ma życie jak w Madrycie, bo ja mojego to ostro do roboty ganiam!!!!!

Kocurku Oleńka prześliczna! Będzie z niej niezła laska! Taką ma ładną buźkę, że szok!

Rureczko jeszcze parę tygodni i będzie duuuuużo lepiej! Złapiesz wiatru w żagle i energia Cię będzie rozrywać! Ale póki co wiem o czym mówisz i wiem, że to nie jest przyjemne.....

Ostatnia edycja:
lil moj twierdzi ze ma przerypane i od w tym domu jest tylko od zarabiania pieniedzy...

rurka u mnie zmeczenie jest i taki ogolny len ale to chyba bardziej wina jesieni...jak jestem glodna to mam mdlosci i wieczorami nawet na wymioty mi bierze. piersi juz nie bola, ale staniki juz na nowe wymienione bo stare zamale

reklama
Wioluś czyli co Twój mąż w domku robi??? Kurka zaraz wyjdzie, że jestem na maksa leniwa, bo tutaj same pracowite mamusie :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry